mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Безжично зарядно Huawei CP62 SuperCharge 40W Black

119.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Huawei CP62 SuperCharge Wireless Charger Stand 40W Black

Безжично зарядно и стойка за бързо зареждане на телефони. Изработка от стъкло и алуминиева сплав.

Вертикален дизайн

Използването на телефона по време на зареждане никога не е било по-лесно с тази стойка за безжично зареждане, която може да се похвали с ергономично проектиран 60-градусов наклон. Устойчивa и изисканa, стойката има слот, обвит в алуминиева сплав и панел, вграден в стъкло.

Лесно и бързо зареждане, удобно изживяване

Huawei SuperCharge CP62 дава възможност за безжично зареждане 40W (Max) на батерията с новаторска скорост. Многослойна защита за по-безопасно използване на устройството.

Уморихте се да премахнете калъфа на телефона си или да се мъчите с кабели? Просто поставете телефона си на стойката, за да започнете да зареждате (до 40W) и го вдигнете, за да спре.

Хоризонтална или вертикална, по ваш избор

Предпочитате да гледате телевизионен епизод на телефона си, но той няма батерия? Няма проблем! Вертикалният дизайн и вградените двойни бобини ви позволяват да гледате телевизионни предавания на телефона си, докато го зареждате, независимо дали го поставяте хоризонтално или вертикално. Благодарение на силиконовите подплънки против приплъзване в долната част, телефонът ви няма да падне, ако вибрира.

Вертикален охлаждащ дизайн, двойно разсейване на топлината

Чисто нов вертикален дизайн за охлаждане, ефективен вграден вентилатор за разсейване на топлината и вентилационен отвор в долната част, всички работят заедно, за да поддържат стойката на зарядното устройство и телефона ви хладни по време на зареждане.

Зареждане без шум

Вграденият вентилатор без шум динамично регулира скоростта си през деня, за да намали излишния шум. През нощта стойката интелигентно идентифицира времето, показано на вашия телефон, и автоматично преминава в свръх безшумен режим.

Вижте състоянието на зареждането

Външен LED индикатор показва състоянието на зареждане на вашия телефон. Ако индикаторът е изключен, стойката на зарядното устройство е в режим на готовност. Ако индикаторът е постоянно бял, стойката на зарядното устройство зарежда вашия телефон. Ако по време на зареждане има смущения от метален предмет, като ключ или монета, индикаторът ще мига бързо, което показва, че има нещо нередно.

Умна и широка съвместимост

Съвместим с голямо разнообразие от телефони, безжичните слушалки и други устройства, които поддържат Qi стандарта, тази стойка за зареждане Huawei CP62 SuperCharge Wireless Charger Stand осигурява изключителна практичност.

Съвместимост:

  • Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro+, Huawei P30 Pro, Huawei Mate 30 Pro и т.н
  • iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8 Plus и т.н.
  • Samsung S8, Samsung S9, Samsung S10, Samsung S20 Ultra, Samsung S20+, Samsung S20, Samsung Note 20, Samsung Note 20 Ultra и т.н.
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: 55032195 Категория:

Стойка за безжично зареждане Huawei CP62 SuperCharge 40W, цвят черен.. Ергономично проектиран 60-градусов наклон. Двойно разсейване на топлината. Съвместимост с голямо разнообразие от телефони.

  • Производител: Huawei
  • Модел: CP62 SuperCharge Wireless
  • EAN: 6901443385225
  • Input: 5V - 20V / 5A Max
  • Output: 40W Max
  • Интерфейс: USB Type-C
  • Материал: Стъкло и алуминиева сплав
magnifier