mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 5%

Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds 2 R177 Olive

Original price was: 199.00 лв..Current price is: 189.00 лв..

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

True Wireless слушалки Samsung Galaxy Buds2 R177 Olive

Насладете се на мощен, дълбок басов звук или на ясни, високи звуци благодарение на двупосочните динамични високоговорители. Samsung Galaxy Buds 2 ви осигуряват добре балансиран звук, който прави всеки миг от музикалното ви пътешествие по-богат. Чуйте звука, сякаш присъствате на самото място.

Кристално ясни обаждания

Три микрофона и вграден модул за улавяне на глас ви помагат да провеждате по-ясни разговори, а решение, базирано на машинно обучение, премахва нежеланите звуци, за да можете по-добре да споделите света си със своето семейство и приятели. Дизайнът с малка издаденост свежда до минимум смущенията от вятъра, за да могат разговорите ви на открито да са по-ясни.

Активно шумопотискане (ANC)

Два микрофона разпознават околния шум, докато Active Noise Canceling блокира нежелания звук. Фоновият шум може да бъде намален до 98%, за да се потопите напълно в своята музика, игри, аудио книги и любими подкасти.

360 Audio

Функцията 360 Audio разпръсва звука навсякъде около вас, докато технологията Dolby Head Tracking осигурява невероятно триизмерно изживяване при слушане. А с Dolby Atmos аудиото става изключително детайлно, което ви позволява да правите повече от просто да слушате – ще усетите действието, което се случва на момента.

Комфортен дизайн

Samsung Galaxy Buds 2 са най-леките слушалки, които някога Самсунг са създавали. Galaxy Buds 2 са леки (5 грама всяка) и позволяват на звука да не напусне ухото ви дори и при най-активен стил на живот. Можете да направите своя избор измежду трите размера меки, гъвкави силиконови накрайници, за да се насладите на максимално добро изживяване с ANC. Открий своя размер от менюто „Тест за размер на слушалка“ в приложението Galaxy Wearable.

Живот на батерията

Независимо дали гледате любимите си предавания, прелиствате плейлиста си или се наслаждавате на открито, Galaxy Buds 2 ви поддържат свързани през целия ден. Дълготрайният живот на батерията ви дава до 5 часа време за възпроизвеждане и още 15 с напълно зареден калъф.

Безпроблемна синхронизация

Прехвърлянето на връзката между вашите Galaxy устройства е по-лесно от всякога с функцията за "Автоматично Превключване". Преминете от гледане на филм на таблета си до възпроизвеждане на музика на Galaxy Watch 4, без да използвате ръцете си. Galaxy Watch 4 също така поддържа Quick Buds Control, като ви помага да включите или изключите ANC или да проверите живота на батерията направо от китката си.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SM-R177NZGA Категория:

Истински безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2, цвят маслиненозелено.

Комфортен и по-лек дизайн за дори най-активния начин на живот. Двупосочни динамични високоговорители за богат и балансиран звук. Система с три микрофона за максимално качество на разговор и намаляване на шума. Active Noise Cancellation за потапящо звуково изживяване с до 98% намаляване на фоновия шум. До общо 20 часа време за възпроизвеждане.

 • Производител: Samsung
 • Модел: Galaxy Buds2
 • Тип: TWS (True Wireless)
 • Фабр. номер: SM-R177NZGAEUH
 • Активно шумопотискане (ANC)
 • Водоустойчивост: IPX2
 • Функцията "Автоматично Превключване"
 • Свързаност: Bluetooth 5.2
 • Обхват: 10 м
 • Тип зареждане: USB-C или безжично
 • Тегло: 2 x 5 гр.
 • EAN: 8806092507296
 • Гаранция: 24 месеца
magnifier