mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Apple AirTag

89.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Тракер Apple AirTag MX532ZM/A White

Apple AirTag е "Key finder" - малко електронно устройство от ново поколение, използвано за намиране на неправилно поставени, загубени или откраднати предмети, като ключове, багаж, портмонета, портфейли, домашни любимци, преносими компютри, малки деца, мобилни телефони, оборудване или инструменти, и за предаване на сигнали.

AirTag е устройство за проследяване, разработено от Apple. AirTag е проектиран да действа като "Key finder", който помага на хората да намират лични предмети (напр. ключове, чанти, облекло, малки електронни устройства, превозни средства и мн. други). За да намерят изгубени предмети, AirTags използват мрежата Find My на Apple.

Да следиш кое къде е с AirTag е суперлесно. Закачи един за ключовете, а друг за раницата си и просто ей така, те ще се появят на радара във Find My приложението. Пак там можеш да следиш и своите Apple устройства и да не губиш връзка с приятелите и семейството си.

Ако портфейлът ти е снабден с AirTag, няма да се стреснеш, ако случайно забравиш къде си го сложил. Можеш да пуснеш звук на вградения говорител от новия раздел Items във Find My приложението. Ако е наблизо — например под дивана или в съседната стая — само следвай звука и търсенето ще приключи.

ко твоят AirTag е наблизо, iPhone може да те отведе директно до него с Precision Finding. А благодарение на Ultra Wideband технологията, ще виждаш и разстоянието до своя AirTag, и посоката към него.

Ако си забравил нещо някъде, например на плажа или във фитнеса, Find My мрежа от стотици милиони iPhone, iPad и Mac устройства из целия свят ще помогне да издириш своя AirTag. А и ще пази данните ти на всяка стъпка по пътя.

Как работи?

Твоят AirTag изпраща криптиран Bluetooth сигнал, който може да бъде открит от близки устройства във Find My мрежата. Тези устройства изпращат локацията на твоя AirTag към iCloud — така че да го видиш на картата във Find My приложението. Целият процес е анонимен и криптиран за защита на твоята поверителност. И енергоефективен, за да не се тревожиш за батерия или трафик на данни.

Също както другите Apple устройства, AirTag може да се постави в Lost Mode. А когато устройство в мрежата го открие, автоматично ще получиш известие. Можеш да го настроиш така, че ако AirTag бъде докоснат със смартфон с NFC функция, твоето контакт инфо да излиза на екран — същата технология, която позволява плащанията с телефон.

Вградена сигурност

Къде е твоят AirTag виждаш само ти. Историята и данни за локацията никога не се пазят в самия AirTag. Устройствата, които препредават местоположението на твоя AirTag, също остават анонимни и данните се криптират на всяка стъпка от пътя. Така дори Apple не знае локацията на твоя AirTag, или кое устройство е подпомогнало намирането му.

С AirTag никой не може да те следи, без да разбереш. Ако чужд AirTag попадне между вещите ти, твоят iPhone ще усети, че се движи с теб и ще те извести. След известно време, ако още не си го открил, AirTag ще започне да издава звук, за да покаже къде е.

Разбира се, ако се случи да пътуваш с приятел, който има AirTag, или си на влак с много други AirTags, не се тревожи. Тези известия се активират само когато AirTag се отдели от собственика си.

Лесно свързване

AirTag мигновено се свързва с iPhone или iPad само с едно докосване. Въведи име на своя AirTag, закачи го за вещ, която искаш да следиш и готово. Искаш AirTag известия и на своя Apple Watch? Няма проблем.

AirTag е проектиран да издържа повече от година със стандартна батерия, която лесно се подменя. А и твоят iPhone знае кога е време да я смениш.

Да речем, че закачиш AirTag за ключовете си и за късмет, ги изпуснеш в локва. Или пък станат жертва на разлята кана. Няма проблем, твоят AirTag е водоустойчив.

Когато откриете удобството на Apple AirTag, ще намерите много неща, които ще искате да маркирате. Можеш лесно да закачиш AirTag към почти всичко с цветните ключодържатели и каишки на Apple. Apple AirTag се продава по един, или в комплект от 4 броя за още по-голямо удобство. Честито спокойствие.

Apple AirTag тракерът е преносим и лек, достатъчно малък, за да го прикрепите към всеки ценен артикул, без да добавя твърде много обем.

Не позволявайте на любимите ви неща да се изгубят!

Вземете Apple AirTag от MobilePoint.bg, вашия надежден онлайн магазин.

Марка

Код: MX532ZM/A Категория:

Bluetooth тракер Apple AirTag MX532ZM/A, цвят - бял.

Намерете лесно изгубените си ценности с Bluetooth тракера Apple AirTag. Проследяващо устройство, което може да бъде прикрепено към различни предмети, които лесно се губят. Прикрепете го към ключ, портфейл или го пъхнете в джоб на портмоне или чанта и го проследете от устройство на Apple с помощта на подобреното приложение Find My.

 • Производител: Apple
 • Модел: AirTag
 • Фабр. номер: MX532ZM/A
 • Свързаност: Bluetooth LE, NFC
 • Apple U1 чип за Ultra Wideband и Precision Finding
 • Защита от прах и вода: IP67
 • Батерия: CR2032
 • Живот на батерията: до 365 дни
 • Диаметър: 31.9 мм
 • Дебелина: 8 мм
 • Тегло: 11 гр.

Съвместимост: всички Apple устройства (телефони, таблети и носими Apple устройства) с Apple ID, iPhone и iPod touch модели с iOS 14.5 или по-нова версия, iPad модели с iPadOS 14.5 или по-нова версия

 • Apple 20W USB-C Power Adapter MHJE3ZM/A
  Apple 20W USB-C Power Adapter MHJE3ZM/A

  Apple 20W USB-C Power Adapter MHJE3ZM/A

  49.00 лв.
 • Кабел Apple USB-C to Lightning Cable 1m (MX0K2ZM/A)
  Кабел Apple USB-C to Lightning Cable 1m (MX0K2ZM/A)

  Кабел Apple USB-C to Lightning Cable 1m (MX0K2ZM/A)

  49.00 лв.
 • Безжично зарядно Apple MagSafe Charger (MHXH3ZM/A)
  Безжично зарядно Apple MagSafe Charger (MHXH3ZM/A)

  Безжично зарядно Apple MagSafe Charger (MHXH3ZM/A)

  79.00 лв.
 • Адаптер Apple Lightning to 3.5 mm MMX62ZM/A
  Адаптер Apple Lightning to 3.5 mm MMX62ZM/A

  Адаптер Apple Lightning to 3.5 mm MMX62ZM/A

  25.00 лв.
magnifier