mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 20%

5D стъклен протектор за Samsung Galaxy A42 5G Full Glue

12.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Стъклен 5D протектор за Samsung Galaxy A42 5G Full Glue

Покрива екрана на Samsung A42 5G от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Висококачествено стъклено покритие подобно на Corning Gorilla Glass. С твърдост 9H, подобна на диамант, протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

5D стъкления протектор за Samsung Galaxy A42 5G е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy A42 5G, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

5D Стъклени протектори: Най-широко разпространените към момента. Предимствата им са няколко, като основните, които ни интересуват са лепилото по цялата площ, формата им, която напълно съответства на тази на екрана на смартфона (по този начин се постига висока степен на защита на целият екран). Основната разлика между 5D стъклените протектори и по-ниските генерации е в това, че 5D стъклените протектори са с изтънени и заоблени краища, което освен, че ги прави по-приятни за използване, ги прави и по-незабележими.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAM-A42-5G-5DFG Категория:

Стъклен 5D протектор за Samsung Galaxy A42 5G Full Glue. Изработен от закалено стъкло, осигуряващ пълно покритие и защита на екрана. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.33 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy A42 5G A426
magnifier