mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D стъклен протектор за Xiaomi Mi Note 10 Lite

15.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Nano 3D протектор за Xiaomi Mi Note 10 Lite Hard Ceramic Full.

Покрива дисплея на Xiaomi Mi Note 10 Lite от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Висококачествено нано покритие подобно на Corning Gorilla Glass. С твърдост 9H, подобна на диамант, протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Нано протекторa за Xiaomi Mi Note 10 Lite е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Nano 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Xiaomi Mi Note 10 Lite, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: XMIN10LHCF Категория:

Протектор за дисплея за Xiaomi Mi Note 10 Lite. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от висококачествен Nano Polymer, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.3 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Xiaomi Mi Note 10 Lite
magnifier