mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 20%

3D стъклен протектор за Samsung Galaxy A42 5G Smart Glass

Original price was: 15.00 лв..Current price is: 12.00 лв..

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Стъклен 3D протектор за Samsung Galaxy A42 5G Smart Glass

Покрива дисплея на Samsung A42 5G от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Висококачествено стъклено покритие подобно на Corning Gorilla Glass. С твърдост 9H, подобна на диамант, протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

3D стъкления протектор за Samsung Galaxy A42 5G е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy A42 5G, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAM-A42-5G-STG Категория:

Стъклен протектор за Samsung Galaxy A42 5G Smart Glass. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от закалено стъкло, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.33 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy A42 5G A426
magnifier