mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 20%

3D стъклен протектор за Samsung Galaxy A32 5G Smart Glass

12.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Стъклен 3D протектор за Samsung Galaxy A32 5G Smart Glass

Покрива екрана на Samsung A32 5G от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Висококачествено стъклено покритие подобно на Corning Gorilla Glass. С твърдост 9H, подобна на диамант, протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

3D стъкления протектор за Samsung Galaxy A32 5G е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy A32 5G, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAM-A32-5G-STG Категория:

Стъклен протектор за Samsung Galaxy A32 5G Smart Glass. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от закалено стъкло, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.33 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy A32 5G A326
magnifier