mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D нано протектор за Samsung Galaxy S20

15.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Nano 3D протектор за Samsung Galaxy S20 Hard Ceramic Full

Покрива дисплея на Samsung Galaxy S20 от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Висококачествено нано покритие подобно на Corning Gorilla Glass. С твърдост 9H, подобна на диамант, протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Нано протекторa за Samsung Galaxy S20 е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Nano 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy S20, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAMS20HCF Категория:

Нано протектор за Samsung Galaxy S20. Пълно 3D покритие и защита на дисплея. Изработен от висококачествен Nano Polymer, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.3 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy S20 G980
magnifier