mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D нано протектор за Samsung Galaxy S20+

15.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Nano 3D протектор за Samsung Galaxy S20+ Hard Ceramic Full

Покрива дисплея на Samsung Galaxy S20+ от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Висококачествено нано покритие подобно на Corning Gorilla Glass. С твърдост 9H, подобна на диамант, протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Нано протекторa за Samsung Galaxy S20+ е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Nano 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy S20+, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAMS20PHCF Категория:

Нано протектор за Samsung Galaxy S20+. Пълно 3D покритие и защита на дисплея. Изработен от висококачествен Nano Polymer, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.3 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy S20 Plus G985
magnifier