mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D нано протектор за Samsung Galaxy S10+

15.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Nano 3D протектор за Samsung Galaxy S10+ Polymer Glass Full Screen.

Покрива дисплея на Samsung Galaxy S10+ от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплей на вашия смартфон. Протектора ще предпази устройството от повреда и удари. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Произведен от висококачествено нанополимерно покритие. Твърдостта на екрана се поддържа на високо ниво от 9Н от допълнителен слой с дебелина 0,33 мм. Nano 3D протекторa за Samsung Galaxy S10+ е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо е да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy S10+, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAMS10PLUSNP Категория:

Нано протектор за дисплея за Samsung Galaxy S10+. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от висококачествен Nano Polymer, покрива целия дисплей от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на удари, надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.3 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy S10 Plus
magnifier