mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D нано протектор за Samsung Galaxy S10

15.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Nano 3D протектор за Samsung Galaxy S10 Polymer Glass Full Screen.

Покрива дисплея на Samsung Galaxy S10 от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплей на вашия смартфон. Протектора ще предпази устройството от повреда и удари. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Произведен от висококачествено нанополимерно покритие. Твърдостта на екрана се поддържа на високо ниво от 9Н от допълнителен слой с дебелина 0,33 мм. Nano 3D протекторa за Samsung Galaxy S10 е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо е да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy S10, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAMS10NP Категория:

Нано протектор за дисплея за Samsung Galaxy S10. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от висококачествен Nano Polymer, покрива целия дисплей от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на удари, надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.3 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy S10
magnifier