mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 20%

3D нано протектор за Samsung Galaxy Note 20

12.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Nano 3D протектор за Samsung Galaxy Note 20 Nano Polymer Full.

Покрива дисплея на Samsung Galaxy Note 20 от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Висококачествено нано покритие подобно на Corning Gorilla Glass. С твърдост 9H, подобна на диамант, протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Нано протекторa за Samsung Galaxy Note 20 е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Nano 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy Note 20, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAMN20NP Категория:

Протектор за дисплея за Samsung Galaxy Note 20. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от висококачествен Nano Polymer, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.3 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy Note 20
magnifier