mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D керамичен протектор за Xiaomi Redmi Note 9S

12.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Керамичен 3D протектор за Xiaomi Redmi Note 9S Ceramics Glass Full Screen

Покрива и защитава дисплея на Xiaomi Redmi Note 9S от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Висококачествено керамично покритие. Твърдостта на екрана се поддържа на високо ниво от 9Н от допълнителен керамичен слой с дебелина 0,33 мм. Ceramic 3D протекторa за Xiaomi Redmi 9 е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо е да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Xiaomi Redmi Note 9S, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: XREDN9SCF Категория:

Керамичен протектор за дисплея за Xiaomi Redmi Note 9S и Redmi Note 9 Pro. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от висококачествен керамичен слой с себелина само 0.3 мм, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Xiaomi Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Xiaomi Poco M2 Pro
magnifier