mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D керамичен протектор за Xiaomi Redmi Note 8 Pro

12.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Ceramic 3D протектор за Xiaomi Redmi Note 8 Pro Ceramics Glass Full Screen.

Покрива и защитава дисплея на Xiaomi Redmi Note 8 Pro от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Висококачествено керамично покритие. Твърдостта на екрана се поддържа на високо ниво от 9Н от допълнителен керамичен слой с дебелина 0,33 мм. Ceramic 3D протекторa за Xiaomi Redmi Note 8 Pro е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо е да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Xiaomi Redmi Note 8 Pro, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: XREDN8PCF Категория:

Керамичен протектор за дисплея за Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от висококачествен керамичен слой с себелина само 0.3 мм, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
magnifier