mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D керамичен протектор за Xiaomi Poco M2 Pro

12.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Ceramic 3D протектор за Xiaomi Poco M2 Pro Ceramics Glass Full Screen.

Покрива дисплея на Xiaomi Poco M2 Pro от край до край. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон. Протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Висококачествено керамично покритие. Твърдостта на екрана се поддържа на високо ниво от 9Н от допълнителен керамичен слой с дебелина 0,33 мм. Ceramic 3D протекторa за Xiaomi Redmi 9 е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо е да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Xiaomi Poco M2 Pro, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: XPOCOM2PCF Категория:

Керамичен протектор за дисплея за Xiaomi Poco M2 Pro. Пълно 3D покритие и защита. Изработен от висококачествен керамичен слой с себелина само 0.3 мм, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Xiaomi Poco M2 Pro, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Xiaomi Redmi Note 9S
magnifier