mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D керамичен протектор за Samsung Galaxy S21 5G

12.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Керамичен протектор 3D за Samsung Galaxy S21 5G Ceramic Full Cover

Покрива и защитава дисплея на Samsung Galaxy S21 5G от край до край. Еластичен хибрид от стъкло и керамика. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплей на вашия смартфон. Протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Произведен от висококачествено керамично покритие. Твърдостта на екрана се поддържа на високо ниво от 9Н от допълнителен керамичен слой с дебелина 0,33 мм. Ceramic 3D протекторa за Samsung Galaxy S21 5G е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо е да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Samsung Galaxy S21 5G, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SAM-S21-5G-CF Категория:

3D керамичен протектор за Samsung Galaxy S21 5G. Пълно 3D покритие и защита на дисплея. Изработен от висококачествен керамичен слой, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.3 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Samsung Galaxy S21 5G G991B, Samsung Galaxy S21 G990F
magnifier