mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

3D керамичен протектор за Huawei P smart 2021

12.00 лв.

Изчерпан

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Керамичен протектор 3D за Huawei P smart 2021 Ceramic Full Cover

Покрива и защитава дисплея на Huawei P smart 2021 от край до край. Еластичен хибрид от стъкло и керамика. Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплей на вашия смартфон. Протектора ще предпази устройството от повреда и надраскване. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи.

Произведен от висококачествено керамично покритие. Твърдостта на екрана се поддържа на високо ниво от 9Н от допълнителен керамичен слой с дебелина 0,33 мм. Ceramic 3D протекторa за Huawei P smart 2021 е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! 3D протекторa се поставя изключително лесно. Необходимо е да се почисти екрана преди да го поставите.

На място в магазина предлагаме безплатно поставяне на протектора за Huawei P smart 2021, когато е закупен от нас.

*Снимката е илюстративна

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: HUA-PSM2021-CF Категория:

3D керамичен протектор за Huawei P smart 2021. Пълно 3D покритие и защита на дисплея. Изработен от висококачествен керамичен слой, осигуряващ пълно покритие и защита. Покрива целия дисплея от край до край. Напълно поддържа 3D Touch. Прецизно изрязан. Устойчив на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Супер висока пропускливост. Дебелина само 0.3 мм. Изключителна защита за вашия телефон.

  • Съвместимост: Huawei P smart 2021
magnifier