Jabra

Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)

Jabra

39.90 лв.

Jabra Talk 15 черен е универсална блутут слушалка, лека само 8.9 гр. и много удобна. Наслаждавайте се на обажданията с висококачествен микрофон и високоговорител, които са оптимизирани, за да ви направят разговорите чисти. Jabra Talk 15 извлича максимума от вашите медии, позволявайки на вашето мобилно устройство безжично да предава посоки за GPS, музика и подкасти. Jabra Talk 15 разполага с интуитивен дизайн, който улеснява сдвояването с телефона ви, както и лесното осъществяване и приемане на п..

Jabra

55.00 лв.

Jabra Talk 25 черен е супер стилна блутут слушалка с оригинален нов дизайн, която ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на HD разговори и кристално чист звук. Jabra Talk 25 позволявай на вашето мобилно устройство безжично да предава посоки за GPS, музика и подкасти. С енергоспестяваща технология, която ви позволява да провеждате разговори до 8 часа с едно зареждане. Гласови указания, които ви уведомяват, когато трябва да презаредите устройството, и ви дават акт..

Jabra

99.00 лв.

Jabra Talk 30 черен е супер стилна блутут слушалка,проектирана за комфортно носене и лесни обаждания. Ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на HD разговори и кристално чист звук. Jabra Talk 30 позволява на вашето мобилно устройство безжично да предава посоки за GPS, музика и подкасти. С енергоспестяваща технология, която ви позволява да провеждате разговори до 8 часа с едно зареждане. Гласови указания, които ви уведомяват, когато трябва да презаредите устройств..

Jabra

115.00 лв.

Jabra Talk 35 черен е супер стилна блутут слушалка,проектирана за комфортно носене и лесни обаждания. Ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на кристално чисти разговори с HD Voice, 2-микрофонна технология и мощно премахване на шума. HD Voice ви позволява широколентово говорене, което ви дава по-богато аудио изживяване. Изберете предпочитания от вас стил на носене и с Ultimate Comfort EarGels, които се предлагат в различни размери и прилепват към ухото ви, имате..

Jabra

179.00 лв.

Jabra Talk 45 е супер стилна блутут слушалка от висок клас. Стил и удобство и само 7.2 грама тегло. Ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на кристално чисти разговори с HD Voice, 2-микрофонна технология и мощно премахване на шума. HD Voice автоматично настройва силата на звука на вашата среда, като се уверява, че независимо къде се намирате, можете да чуете въпреки шума около вас. Jabra Talk 45 позволява на вашето мобилно устройство безжично да предава посоки з..

Jabra

29.00 лв.

Jabra Talk 5 черен е универсална блутут слушалка, лека само 9.7 гр. и много удобна. Наслаждавайте се на обажданията с висококачествен микрофон и високоговорител, които са оптимизирани, за да ви направят разговорите чисти. Jabra Talk 5 разполага с интуитивен дизайн, който улеснява сдвояването с телефона ви, както и лесното осъществяване и приемане на повиквания. Носете със или без кука зад ухото. MultiUse технологията позволява сдвояване на две устройства едновременно.• Производител: Jabra• Модел..

Jabra

199.00 лв.

Jabra Talk 55 черен е премиум блутут слушалка от висок клас. Стил и удобство и само 5.4 грама тегло. Ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на кристално чисти разговори с HD Voice, 2-микрофонна технология и мощно премахване на околния шум. Технологията HD Voice автоматично настройва силата на звука на вашата среда, като се уверява, че независимо къде се намирате, можете да чуете въпреки шума около вас. Jabra Talk 55 позволява на вашето мобилно устройство безжичн..

Jabra

149.00 лв.

Jabra Elite 25e черни са блутут спортни слушалки с най-добрата в класа батерия за безжични разговори и музика. Jabra Elite 25e разполага с бутон за гласов контрол , който моментално ви свързва със Siri или Google Now, което ви позволява бързо да получите необходимата ви информация. Изключително качество на звука. Jabra Elite 25e предлага пълноценен музикален стандарт. Независимо дали предпочитате богат бас или свежи високи тонове, нуждите ви от качеството на звука няма да бъд..

Jabra

179.00 лв.

Jabra Elite 45e черни са блутут спортни слушалки, проектиран за най-добрите безжични обаждания и музикално изживяване. Оптимизирайте времето си с натискането на бутон. Jabra Elite 45e разполага с гласов бутон, който моментално ви свързва с Alexa, Siri или Google Assistant, което ви позволява бързо да правите нещата с гласови команди - независимо дали става въпрос за назначаване на събития, намиране на събития наблизо или за прочитане на вашите съобщения. Слушалките Jabra Elite 45e имат..

Jabra

89.00 лв.

Jabra Drive черен е блутут система за кола с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Отлично решение за "свободни ръце" в колата, което ви позволява да провеждате телефонни разговори, без да се застрашава безопасността. Изключително лесно за употреба, не изисква настройки и след като го сдвоите с мобилния си телефон за пръв път, ще се свързва автоматично всеки път, когато вл..

Jabra

179.00 лв.

Jabra Freeway е блутут система за кола с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Отлично решение за "свободни ръце" в колата, което ви позволява да провеждате телефонни разговори, без да се застрашава безопасността. Изключително лесно за употреба, не изисква настройки и след като го сдвоите с мобилния си телефон за пръв път, ще се свързва автоматично всеки път, когато влезнете в колата. Насладете се на кристално чисти разговори. Притежава стер..

Bluetooth спийкър Jabra Tour
-%

Jabra

139.00 лв.

179.00 лв.

Jabra Tour е блутут система за кола с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Кристално чисти разговори. Гласови указания и контрол. Отлично решение за "свободни ръце" в колата, което ви позволява да провеждате телефонни разговори, без да се застрашава безопасността. Изключително лесно за употреба, не изисква настройки и след като го сдвоите с мобилния си телефон за пръв път, ще се свързва автоматично всеки път, когато влезнете в колата. Насладете се на крис..

Стерео слушалки Jabra Chill
-%

Jabra

29.00 лв.

39.00 лв.

• Производител: Jabra• Модел: Chill• Изключително чисто качество на звука• Ергономичен дизайн за удобно носене• Интуитивен контрол и управление• Устойчив кабел за лесно използване• Вграден микрофон• Аудио жак: 3.5mm Jabra Chill са стерео слушалки с 3.5mm жак и всичко необходимо, за да се чувствате приятно, когато слушате музика или провеждате разговори. Управлявайте музиката си, без да използвате вашия телефон. Можете да прескачате песни и отговаряте на повиквания директно от микрофон..

Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)