mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Xiaomi слушалки

 • Слушалки Xiaomi Mi In-Ear Basic Silver
  Слушалки Xiaomi Mi In-Ear Basic Silver

  Слушалки Xiaomi Mi In-Ear Basic Silver

  19.00 лв.
 • Слушалки Xiaomi Mi In-Ear Basic Black
  Слушалки Xiaomi Mi In-Ear Basic Black

  Слушалки Xiaomi Mi In-Ear Basic Black

  19.00 лв.

Модерните слушалки Xiaomi са линия от бюджетни аудио аксесоари на китайски производител. Сравнително ниската цена на устройствата изобщо не означава тяхното ниско качество.

По отношение на звуковите характеристики и надеждността на слушалки Xiaomi не отстъпва на аналозите на по - известни марки.

В каталога на слушалки Xiaomi има както кабелни, така и безжични модели от затворен тип. Повечето от тях са устройства за уши, но има и няколко опции с външни подложки за уши. По предназначение това са основно ежедневни слушалки за слушане на музика от смартфони. Има и спортни аксесоари с удобни приставки на врата или ушната мида.

Слушалките са много удобен аксесоар, от който се нуждаят почти всички. Но за да се наслаждавате на слушането на музика и всеки друг звук, продуктите трябва да са с наистина високо качество. Слушалките Xiaomi са точно това. Слушалките имат удобен плосък кабел, който няма да се заплита в джоба. Тези слушалки се отличават не само с интересен дизайн, но и с добър звук.

Слушалки Xiaomi могат да бъдат закупени със смартфони или отделно за използване за слушане на музика с други устройства. Аксесоарите са създадени, като се вземе предвид структурата на човешкото ухо, така че не причиняват и най-малък дискомфорт. Комплект допълнителни подложки за уши ви позволява да изберете най - подходящия размер за вашия ушен канал.

Доверете се на дългогодишния опит на компанията в предлагането и доставката на аксесоари като слушалки за телефон. В нашият сайт - www.mobilepoint.bg - вие ще намерите огромно разнообразие и богат избор от модели и цветове слушалки за телефон на марката Xiaomi. Може да избирате от различни видове слушалки за телефон - Xiaomi Mi Dual Driver, Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD, Xiaomi Mi Earphones Basic и мн. други. Произведени са за конкретните модели (с 3.5 мм жак, Type-C), различни технологии (като in-ear, on-ear, handsfree), както и слушалки за телефон направени от висококачествени материали, отговарящи на всеки вкус.

А ако търсите да закупите оригинални слушалки за Xiaomi на най-ниски цени онлайн, то вие сте на правилното място.

MobilePoint.bg е доказан лидер в продажбата на слушалки за телефони Xiaomi онлайн!

magnifier