Стойки за автомобили

Стойки за автомобили

Оригинални универсални стойки за автомобили, произведени от брандовете Huawei, Samsung, HTC, Hama и др. Те ви осигуряват безопасност и комфорт по време на шофиране. Инсталират се изключително бързо и лесно. Поставете вашия смартфон на стойката и коригирайте шийката за перфектен ъгъл на виждане. Включете желаното от вас Android приложение и се забавлявайте докато шофирате. Поставянето и премахването на телефона също е лесно. Не забравяйте да разгледате и предлаганите от нас аксесоари за смартфони - калъфи, кейсове, зарядни устройства, кабели и адаптори, батерии, протектори за екран, докинг станции, стойки, карти памет, мултимедия, стерео и Bluetooth слушалки, USB памети и др.

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Huawei

35.00 лв.

Huawei AF13 Magnetic Car Holder е универсална магнитна стойка за автомобил за здраво прикрепване на смартфона към въздуховодите на колата. Монтирайте вашия смартфон или GPS устройство и коригирайте шийката за перфектен ъгъл на гледане. Позволява множество настройки, под различни ъгли за неограничена видимост. В поставката са инсталирани няколко мощни магнита, които издържат вашето устройство дори и при силни вибрации.• Производител: Huawei• Модел: Magnetic Car Mount AF13 ..

Hama

25.00 лв.

HAMA е универсална стойка за автомобил за здраво прикрепване на смартфона към стъклото или таблото по време на движение. Монтирайте вашия смартфон и коригирайте шийката за перфектен ъгъл на гледане. GPS възможности са оптимизирани с навигационни приложения, но това е само началото на безкрайни Android приложения. С ръцете на волана се насладете на удобството на гласови команди и приложения като S Voice. Съдържание: Hama стойка за кола за смартфони с размери от 4 до..

Стойка за кола HTC Car D180  One Max /...
-38%

HTC

49.00 лв.

79.00 лв.

*Това е официален продукт на HTC и като такъв е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! След като поставите смартфона в гнездото на поставката, блутут връзката се активира автоматично, ще се свърже незабавно с Bluetooth системата в колата, за да Ви даде възможност да провеждате и получавате обаждания със свободни ръце или безжично да слушате музика. Високоговорителя на телефона ще се активира автоматично, ако не намери Bluetooth връзка. Включеното в комплекта зарядно устройст..

Samsung

109.00 лв.

*Това е официален продукт на  Samsung! Samsung EP-HN910 е универсална стойка за автомобил за здраво прикрепване на смартфона към стъклото или таблото по време на движение. Позволява безжично зареждане чрез индукция. Просто поставете смартфон в държача и започва зареждане, без да е необходимо да включите кабела в телефона. Монтирайте вашия смартфон Samsung и коригирайте шийката за перфектен ъгъл на гледане. GPS възможности са оптимизирани с навигационни приложения, но това е само началото на без..

Samsung

69.00 лв.

*Това е официален продукт на  Samsung! Samsung EE-V100 е универсална стойка за автомобил за здраво прикрепване на смартфона към стъклото или таблото по време на движение. Монтирайте вашия смартфон Samsung и коригирайте шийката за перфектен ъгъл на гледане. GPS възможности са оптимизирани с навигационни приложения, но това е само началото на безкрайни Android приложения. С ръцете на волана се насладете на удобството на гласови команди и приложения като S Voice. Съдържание: Samsung стойка за  ко..

Samsung

33.00 лв.

Samsung EE-V200 е универсална стойка за автомобил за здраво прикрепване на смартфона към стъклото или таблото по време на движение. Монтирайте вашия смартфон Samsung и коригирайте шийката за перфектен ъгъл на гледане. GPS възможности са оптимизирани с навигационни приложения, но това е само началото на безкрайни Android приложения. С ръцете на волана се насладете на удобството на гласови команди и приложения като S Voice. Съдържание: Samsung стойка за кола EE-..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)