Sony

Показва 1 до 29 от 29 (1 страници)
	Sony Quick Charger 1.5A Micro USB UCH20
-%

Sony

25.00 лв.

39.00 лв.

Sony UCH20 е бързо зарядно устройство за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че вашият Sony Xperia или друго Micro USB 2.0 съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Перфектният размер, който се побира в чантаСъс своя лек и компактен дизайн Бързо зарядно устройство UCH20 е идеалният спътник при пътуване. Заема минимално място и не тежи в чантата за пътуване, така че е лесно да го вземете със себе си навсякъде. Тествано за пълна безопасностЗн..

Sony

249.00 лв.

Sony BSP60 е интелигентен блутут високоговорител. Срещнете се с вашия личен асистентПросто попитайте вашия Sony BSP60 интелигентен блутут високоговорител въпроси за дневния ви график и ще получите отговори. Можете също така да го помолите да изпълнява задачи, като настройване на аларма или таймер. Така че оставете Sony BSP60 да ви помогне за ежедневните задачи Само с едно докосванеИскате да използвате вашия смарт Bluetooth високоговорител BSP60 за конферентни разговори? Просто д..

Sony

15.00 лв.

Sony AN400 е зарядно за кола с подвижен Micro USB кабел. Можете да бъдете сигурни, че вашият телефон или друго Micro USB съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, докато пътувате. Леко и компактно, идеално за пътуване...

Sony

18.00 лв.

Sony AN401 е зарядно за кола 1.2A с подвижен Micro USB кабел. Можете да бъдете сигурни, че вашият телефон или друго Micro USB съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, докато пътувате. Леко и компактно, идеално за пътуване...

Sony

25.00 лв.

Sony CP-CADM2 зарядно за кола с 2 х USB порта, позволява да зареждате до два телефона или друго устройство едновременно. Зареждайте вашите устройства 5 пъти по-бързо в сравнение със стандартно зарядно устройство за автомобил. Съвместимост с вашите USB устройства. Можете да зареждате не само смартфони, а също и таблети, фотоапарати и други устройства с USB. Вградени функции за висока сигурност. Защита от късо съединение и функции за наблюдение на температурата...

Sony

9.90 лв.

Sony EP800 е оригинално зарядно за дома или офиса. Това Sony зарядно 220V е с USB порт, който ви позволява да зареждате вашето устройство от подходящ USB източник на захранване. Мощността е 0.85A, подходящо за зареждане на устройства, които не изискват бързо зареждане. Можете да бъдете сигурни, че вашият телефон или друго USB съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. • Производител: Sony• Модел: EP800• Захранване за стандарт за ел. мрежа• Чудесен на..

Sony

20.00 лв.

*Това е официален продукт на  Sony! Sony CP-AD2 оригинално зарядно Sony CP-AD2 е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия. Функция бързо зареждане Sony CP-AD2 е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че вашият телефон или друго Micro USB 2.0 съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Функция бързо зареждане - само около половин час, зарежда..

Sony Quick Charger 1.8A Micro USB UCH10
-%

Sony

35.00 лв.

49.00 лв.

Sony UCH10 е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че вашият Sony Xperia или друго Micro USB 2.0 съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Функция бързо зареждане - само около 10 мин., за да ви предостави до 5.5 ч. време на ползване. Това Sony зарядно е с подвижен кабел, който ви позволява да зареждате вашето устройство от подходящ USB източник на захранване. Можете също така да синхронизирате и прехвърляте файлов..

Sony Quick Charger 3.6A Dual USB AN420
-%

Sony

45.00 лв.

59.00 лв.

Sony AN420 е зарядно за кола с 2 х USB порта и поддържа бързо зареждане. Можете да бъдете сигурни, че вашият смартфон или друго Micro USB съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, докато пътувате. Това Sony зарядно е с подвижен кабел, който ви позволява да зареждате вашето устройство от подходящ USB източник на захранване, ако не сте в колата си. Можете също така да синхронизирате и прехвърляте файлове, като използвате Micro USB кабела. Вградена защит..

Sony USB Power Adapter 1.55A EP880
-%

Sony

12.00 лв.

20.00 лв.

Оригинално зарядно Sony 220V Input: 100-240V, 50-60Hz Output: 5V / 1.5A Стандартен USB конектор Компактни размери..

Sony

69.00 лв.

Sony DK52 е Micro USB докинг станция за зареждане, създадена за лесно използване и възможност да зареждате телефона си, без да свързвате кабели. Телефонът се поставя лесно в докинг станцията, прилепва идеално и предоставя удобен ъгъл за преглеждане на съдържание. Може да преглеждате менюта и съдържание, без да отстранявате телефона. Чудесен аксесоар за вашия Sony Xperia Z3+. Поставка за зареждане DK52 е преминала тестове за безопасност, за да се гарантира, че отговаря на високите ..

Sony

19.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Кабел с широк диаметър за по-бързо зареждане  Кабелите с широк диаметър на Sony предлагат бърза скорост на зареждане.Кабел Sony CP-AB150 поддържа до 2,4 A вход / изход за до пет пъти по-бързо зареждане, отколкото други кабели. Съвместим с Micro USB Можете да го използвате за прехвърляне на данни между USB и Micro USB устройства. Високоскоростен трансфер на данни Бърз пренос на данни до 480 Mbps. Здрав и издръжлив USB кабелите на Sony са два пъти по-д..

Sony

24.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Кабел с широк диаметър за по-бързо зареждане  Кабелите с широк диаметър на Sony предлагат бърза скорост на зареждане с до 3A извод за 6 пъти по-бързо зареждане в сравнение с други кабели. Съвместим с USB-C Зареждайте и прехвърляйте данни от USB Type-A портове към USB-C устройства. Високоскоростен трансфер на данни Бърз пренос на данни до 480 Mbps. Здрав и издръжлив USB кабелите на Sony са два пъти по-дълготрайни от други марки, благодарение на техния..

Sony

24.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Кабел с широк диаметър за по-бързо зареждане Кабелите с по-широк диаметър на Sony предлагат по-висока скорост на зареждане. Със съвместими устройства USB кабелите на Sony поддържат до 3A вход/изход за до 6 пъти по-бързo зареждане спрямо другите кабели. Съвместим с USB Type-C и микро USB Можете да използвате кабела CP-CB100 за зареждане и пренос на данни между устройства с USB Type-C и устройства с Micro USB. Високоскоростен трансфер на данни Бърз прено..

Sony

9.00 лв.

*Това е официален продукт на SONY! Sony EC310 може да прехвърля данни от вашия компютър или стар телефон към вашия нов смартфон. Също така ще можете да свържете вашето USB устройство (мишка, клавиатура или четец на карти с памет) на вашия телефон...

Sony

9.00 лв.

*Това е официален продукт на SONY! SONY EC801 е оригинален Micro USB кабел, чудесен начин да зареждате и синхронизирате вашия мобилен телефон..

Sony

9.00 лв.

*Това е официален продукт на SONY! Sony SCR15 е ултра тънък калъф, създаден специално за Sony Xperia C3, за да предпазите устройството от повреди и надраскване. Осигурява защита на вашия Xperia C3, докато сте в движение. Когато получите обаждане, отворете капачето и отговорете. Използвайте стилния калъф Sony SCR15 като удобна наклонена стойка за бюро у дома или в любимото ви заведение. Разглеждайте, общувайте и се наслаждавайте комфортно на възможностите на Sony Xperia C3. Устройството остава н..

Калъф Sony Xperia X Style Cover Touch Case SC...
-%

Sony

49.00 лв.

119.00 лв.

*Това е официален продукт на SONY! Sony Style Cover Touch SCR50 е стилен калъф с функция за обръщане и прозрачна предна част, създаден специално за Sony Xperia X. Pозволява да използвате функциите на смартфона дори когато калъфът е затворен. Прозорецът е интерактивен, което ви позволява да приемате и отказвате входящи повиквания, без да отваряте капака. Когато затворите капака, избрани функции са едновременно видими и интерактивни на началния екран. Можете да видите и прочетете входящо съобщени..

Sony

64.99 лв.

*Това е официален продукт на SONY! Sony SR32UX2A оригинална microSD карта памет Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.  Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да ..

Sony

29.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да се използва от всеки. Предлагано за безплатно из..

Sony

59.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.  Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да се използва от всеки. Предлагано за безплатно ..

Sony

39.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.  Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да се използва от всеки. Предлагано за безплатно ..

Sony

119.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.  Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да се използва от всеки. Предлагано за безплатно ..

Стерео слушалки Sony MDR-NC31EM Blac...
-%

Sony

49.00 лв.

69.00 лв.

• Производител: Sony• Модел: MDR-NC31EM• Изключително чисто качество на звука• Ергономичен дизайн за удобно носене• Интуитивен контрол и управление• Digital Noise Reduction• Вграден микрофон• Аудио жак: 3.5mm Sony MDR-NC31EM са изключителни стерео слушалки с Digital Noise Reduction. Когато пътувате, Sony MDR-NC31EM ще блокира ефективно шума от двигателя и други шумове около вас, за да останете насаме с музиката си. Слушалки от тип „тапи“, които пасват изключително комфортно на ушите ви, доприна..

Стерео слушалки Sony MDR-NC31EM Whit...
-%

Sony

55.00 лв.

75.00 лв.

• Производител: Sony• Модел: MDR-NC31EM• Изключително чисто качество на звука• Ергономичен дизайн за удобно носене• Интуитивен контрол и управление• Digital Noise Reduction• Вграден микрофон• Аудио жак: 3.5mm Sony MDR-NC31EM са изключителни стерео слушалки с Digital Noise Reduction. Когато пътувате, Sony MDR-NC31EM ще блокира ефективно шума от двигателя и други шумове около вас, за да останете насаме с музиката си. Слушалки от тип „тапи“, които пасват изключително комфортно на ушите ви, доприна..

Sony

25.00 лв.

• Производител: Sony• Фабр. No.: MH-750• Отлично качество на звука• Компактен и ергономичен дизайн• Просто управление с един бутон• Вграден микрофон• Свързаност: 3.5mm жак• Внимание: продуктът е в Bulk Package - БЕЗ търговска опаковка! Sony MH750 са универсални стерео слушалки с управление на разговори и музика. 9.2 мм динамични драйвери на високоговорителите във всяка слушалка, съчетани с иновативната микро аудио технология, осигуряват впечатляващ звук. Натиснете клавиша за отговор, ..

Sony

629.00 лв.

Първото в света 63-кратно оптично мащабиранеМащабира като професионалист, управлява се като DSLR фотоапарат, но е лесен за използване, като компактен. H400 разполага с внушително 63-кратно оптично мащабиране и Super HAD CCD™ сензор с 20,1 ефективни мегапиксела. 20,1MP HAD CCD™ сензорВижте живота във всеки кадър – Super HAD CCD сензор с 20,1 ефективни мегапиксела представя пълни с детайли изображения. 63x оптично мащабиранеДоближете всичко до себе си, благодарение на мощното 63-кратно оптично м..

Sony

479.00 лв.

Голямо мащабиране, пълен контролМащабирайте и снимайте с пълна прецизност с този компактен цифров фотоапарат. Насладете се на цяла гама от подобряващи картината технологии, включително 30-кратно оптично мащабиране, 20,4 MP сензор Exmor R CMOS и стабилизация на изображенията – за плавни, прецизни детайли, независимо дали сцената е наблизо или надалеч. 30x оптично мащабиранеОбективът Sony G с 30-кратно оптично мащабиране е идеален за доближаване и улавяне на кадри с диви животни, залези и още с и..

Sony

899.00 лв.

Целете се по-далеч – Надстройте изгледа сиРазгледайте по-добре всичко, към което се стремите, с най-малкия в светацифров фотоапарат с вариообектив с 30x оптично мащабиране, разработен от Sony заедно с легендарните ZEISS, ясен прибиращ се OLED Tru-Finder и други функции за разширяване на възможностите за снимане в пълен мащаб. Новият Sony HX90 – абсолютно възхитителен от всяка перспектива. Елементите на пълноценното качество на изображениетоСинергията на сензора за изображения с по-висока ефекти..

Показва 1 до 29 от 29 (1 страници)