Смарт гривна Sony SmartBand 2 SWR12

 • 199.00 лв.

  249.00 лв.

  • Производители Sony
  • Модел: SWR12
  • Наличност: В наличност

  Опции

  Проследяването на активността ви днес ще ви осигури по-добро бъдеще

  Проследявайте всичко. Сърдечната честота, движенията, съня, дори моментите на спокойствие и вълнение. След това SmartBand 2 ще измери пулса и нивото ви на стрес, за да можете да прецените дали през днешния ден да не се натоварвате, или да действате на пълни обороти.

  Бъдете себе си повече
  SmartBand 2 следи пулса и нивото ви на стрес, като проверява повишаването и спадането на енергията ви. След това можете да видите какво ви успокоява, какво предизвиква вълнение у вас и всичко останало. Така можете да започнете да правите повече от нещата, които изявяват истинската ви същност.

  Следете пулса си
  С вградения монитор на сърдечната честота SmartBand 2 непрекъснато проверява пулса ви, независимо дали сте в движение, или седите на бюрото си. Вижте кои дейности ускоряват пулса ви и как сърцето ви се връща към нормалния си ритъм на покой.

  Движете се по свой собствен начин
  Ходите, тичате или просто бързате между ангажиментите си. Както и да се движите, SmartBand 2 улавя всички промени, така че можете да видите колко активни сте били. Дори докато спите, устройството за проследяване работи активно, като наблюдава колко продължителен и колко здрав е в действителност сънят ви.

  Регистър на живота ви
  Проверете данните на SmartBand 2 от последната седмица, месец, година или повече в приложението Lifelog. Прегледайте ги в хронологичната линия заедно с други записи в Lifelog, включително събития, снимки и музика. Вижте как различните дейности, като например почивка или слушане на любимата ви мелодия, могат да променят пулса и нивото ви на стрес и научете как да постигнете баланс в живота си.

  Съобщения и обаждания, без звук
  Нежното вибриращо сигнализиране на SmartBand 2 и цветните LED лампички по избор ви информират за входящи обаждания или съобщения на телефона ви. LED лампичките се променят в зависимост от типа на известието, за да можете да решите дали да се пресегнете за телефона.

  Съществена част от гардероба ви
  С ергономична изработка от най-гладък силикон, SmartBand 2 е толкова удобна, че можете да я носите непрекъснато. А благодарение на сменяемите цветни каишки гривната ще се съчетае със стила на дрехите ви независимо дали отивате на бизнес среща, или на парти.

  Вашето сърце. Вашите данни
  Проверявайте пулса си по време на физическа активност или наблюдавайте начина, по който всекидневният ви живот влияе на пулса и нивото ви на стрес, и научете как да постигнете по-добър баланс в живота си. Мониторът на сърдечната честота непрекъснато измерва вашия пулс, така че можете да разберете какво забързва ритъма на сърцето ви или колко сте се натоварили по време на тренировка. Вижте какво ви успокоява, какво ви напряга и всичко останало. Като използва показателя за променливост на сърдечната честота (HRV) – милисекундите между всеки сърдечен удар – SmartBand 2 измерва пулса и нивото ви на стрес по време на всекидневните ви дейности. Като проследява данните за скорошната ви активност, включително упражненията, стреса и качеството на съня, SmartBand 2 ви помага да опознаете себе си по-добре.

  Следете движенията си
  Това устройство за проследяване на активността е снабдено със сензори за следене на движенията ви (и дрямките ви). Така че независимо дали тичате, ходите, спите, или плувате, SmartBand 2 ще следи всичко.

  Оставете телефона си
  Когато SmartBand 2 е в независим режим, можете да следите дейностите си дори ако не си носите телефона, което е идеално за тичане.

  Комбинирайте и съчетавайте
  Централният модул на SmartBand 2 може лесно да се извади от меката силиконова каишка. Изберете каишка измежду гама от удивителни цветове, така че да пасва на вашия стил – бяло, черно, розово или индиго.

  Плискане, плуване или гмуркане
  След като си сложите устройството за проследяване на активността SmartBand 2, няма да искате да го сваляте. С рейтинг за защита от проникване IP68 гривната SmartBand е защитена от вода** и фини прахови частици. Така че можете да не я сваляте, докато взимате душ, тичате в дъжда или се потапяте в басейн.

  Изберете начин на регистриране
  Има множество начини за проследяване на данните за активността ви в SmartBand 2. За потребители на Android*** е на разположение специализирано хост приложение за преглед на скорошните данни или приложението Lifelog на Sony за пълна хронологична линия на данните за сърдечната честота и статистиката – направо от устройството за проследяване на активност. Потребителите на iOS могат да изтеглят хост приложение, което регистрира, анализира и съхранява всички данни за активността и сърдечната честота.

  Съдържание: Sony SWR12 SmartBand 2 – смарт фитнес гривна, каишка, документация

  **Smartband 2 разполага със защита срещу проникване на вода и прах, стига да следвате няколко прости инструкции: не трябва да потапяте Smartband 2 във вода на дълбочина над 3 м и за повече от 30 минути; водата трябва да бъде сладка. Използването от време на време в хлорирани басейни е позволено, при условие че Smartband 2 се изплакне със сладка вода след това. Да не се използва в басейни с морска и солена вода. Злоупотребата и неправилната употреба на устройството ще направят гаранцията невалидна. Smartband 2 разполага със защита от проникване в съответствие с IP68.
  *** Bluetooth шифроване се поддържа само на устройства с Android версия 5.0 и по-нова
  Мобилни Телефони
  Тегло (gr) 25
  Bluetooth Bluetooth 4.0 Low Energy (BLE)
  USB Micro USB само за зареждане, без прехвърляне на данни
  Сензори Heart rate

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се поддържа!
      Лош           Добър
  Тест за сигурност