Етикети: Samsung, Смарт часовник

Смарт часовник Samsung Galaxy Watch 42mm Rose Gold

 • 569.00 лв.
  • Производители Samsung
  • Модел: SM-R810NZDA
  • Наличност: В наличност

  Samsung Galaxy Watch 42 mm в розово златно притежава 1.2" Super AMOLED дисплей, Corning Gorilla Glass SR+ покритие, 2-ядрен 1.15 GHz процесор и операционна система Tizen. Сензорите са Accelerometer,Barometer,Gyro Sensor,HR Sensor,Light Sensor. Водоустойчивост IP68. Батерията е 472mAh.

  Има характеристиките на смарт часовник и естественото усещане за аналогов часовник в едно. Galaxy Watch те свързва със света около теб.


  Новата дефиниция за автентичност.

  Съчетай Samsung Galaxy Watch със стила си на живот чрез автентичното разнообразие от циферблати с ефект за дълбочина и осветеност. Кръглият циферблат, сенките на стрелките и тиктакащият звук му придават усещане за истински часовник.

  Твоят часовник, твоят избор.

  Изрази себе си чрез своя собствен Samsung Galaxy Watch. Избери модел с Bluetooth или самостоятелен LTE модел, както и размер на тялото от 42 mm (среднощно черно, златисто розово) или 46 mm (сребърно). След това продължи с персонализиран циферблат, за да съответства наистина на стила ти на живот.

  Демонстрирай стила си.

  Персонализирай своя Samsung Galaxy Watch с избора си на каишка. Избери такава, която да подхожда на твоя стил или настроение преди да излезеш навън. Изпробвай предложената колекция от олекотен силикон или постави своя собствена - моделите от 42 mm и 46 mm на Galaxy Watch са съвместими съответно с каишки от 20 mm и 22 mm.

  Винаги включен, през цялото време.

  Със Samsung Galaxy Watch с винаги включен дисплей, не е необходимо да натискаш бутон или да завърташ пръстена, за да видиш колко е часа. Настрой sAMOLED дисплея да е включен през цялото време, за да виждаш часа независимо дали е ден или нощ.

  Сега твоята музика те следва.

  С LTE версията на Samsung Galaxy Watch твоята музика пътува с теб навсякъде. Не е нужно да вземаш телефона си, докато бягаш навън, ако си пуснеш музика чрез стрийминг и свържеш безжичните си слушалки.

  Дълъг живот на батерията.

  Позволи на зарядното ти устройство да си почине през нощта от време на време. Чрез дългия живот на батерията само с едно зареждане Samsung Galaxy Watch се справя успешно с обаждания, музика и други, а батерията му не се изчерпва.

  Следи своя напредък.

  В ролята на твой личен треньор, Galaxy Watch ти позволява да спортуваш повече без много предварителни планове. Часовникът ти може да измерва твоя сърдечен ритъм и да проследява шест дейности, когато спортуваш. Избери още опции, за да измерваш до 39+ вида дейности и други занимания, докато преминаваш от едно към друго.

  Проследявай данните за своето здраве.

  Със Samsung Health можеш да разшириш съществуващите функционалности на Galaxy Watch, за да проследиш и записваш още по-подробни данни за своето здраве, включително сърдечен ритъм и калории.

  Отпусни се и почивай пълноценно.

  Научи повече за своя нощен режим, за да се чувстваш по-добре на следващия ден. Samsung Galaxy Watch проследява качеството на твоя сън, като съхранява информация, включваща 4-те фази на съня. Той също така наблюдава твоите нива на стрес, за да ти помогне да ги понижиш чрез съзнателно дишане.

  Виж деня си с един поглед.

  Samsung Galaxy Watch се събужда едновременно с теб и ти помага да си в ритъм. Дисплеят My Day показва програмата ти за следващите 10 часа, като ги обобщава в един-единствен екран.

  Изобилие от приложения.

  Потърси това, което ти е необходимо, сред голямото разнообразие от приложения за твоя Samsung Galaxy Watch. Тъй като броят на доставчиците на съдържание е голям и продължава да расте, изборът е голям.

  Начертай своя предстоящ маршрут.

  Samsung Galaxy Watch разполага с GPS, за да знаеш къде се намираш и накъде си тръгнал. Към него са добавени вграден висотомер и барометър, за онези моменти, в които ти се приисква да направиш нещо необичайно.

  Създаден да устои.

  Носи своя Samsung Galaxy Watch навън в дъжда или при други неблагоприятни условия. Неговата водоустойчивост от 5 ATM и издръжливост в екстремни ситуации ти позволяват да си по-активен на открито, без да се повлияват от тежките условия.

  По-лесно зареждане.

  Да заредиш Samsung Galaxy Watch не изисква никакви усилия. Постави го на безжичната зарядна поставка и процесът на зареждане започва от само себе си.

  Остани свързан със своите IoT устройства.

  Samsung Galaxy Watch контролира твоята битова техника, за да опрости живота ти, на база на характеристиките на твоя сън и дейности. Функцията Home IoT (Интернет на нещата у дома) ти позволява да управляваш други предмети, като например твоя телевизор, прахосмукачка робот и климатик. Използвай набор от персонализирани команди, за да извършваш много дейности наведнъж.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се поддържа!
      Лош           Добър
  Тест за сигурност