Селфи стик

Селфи стикът е иновативно средство за снимане от разстояние. Благодарение на това страхотно изобретение не се нуждаете от фотограф. Можете да присъствате на абсолютно всички снимки. На върха на всеки стик има здраво завита приставка, на която трябва да закрепите вашия смартфон. Можете да регулирате наклона на приставката в различни посоки – нагоре, надолу, наляво и надясно. Забавлявайте се. Експериментирайте с позицията и ъгъла на заснемане. По този начин ще направите уникални и забавни снимки. В Mobile Point ще намерите огромно разнообразие от селфи стикове и триподи. Разгледайте нашите неустоими предложения и изберете подходящото за вашето устройство. Качеството на продуктите е гарантирано.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Huawei

49.00 лв.

Huawei CF33 Bluetooth LED Selfie Stick е селфи стик с минималистичен и стилен дизайн, елегантен и модерен. Вградена LED светлина, за снимки при слаба светлина. Изключително компактно тяло за лесно преносимост. 3-степенна регулируема яркост за различни сценарии, продължително натискане на бутона за включване и изключване и кратко натискане на превключвателя за яркост. Многофункционален дизайн: селфи стик, фенерче и лампа. 6-степенно удължаване до 610 мм за по-широк изглед..

Huawei

25.00 лв.

Huawei AF11 Selfie Stick е селфи стик и ви дава изключителни възможности, когато става въпрос за перфектната самостоятелна или друга снимка. Използвайте го като стандартен самозалепващ се стик или го разгънете, за да можете да правите снимки от разстояние. Регулируем ъгъл на гледане, лесен за използване. Въртящ се дизайн с широк ъгъл 360°. С анодизиран алуминий и дръжка за захващане на държача, този самозалепваща се селфи стик Huawei AF11 е безопасен и лесен за употреба...

Xiaomi

42.00 лв.

Xiaomi Mi Bluetooth Tripod Selfie Stick е селфи стик, мини статив против подхлъзване, може да бъде поставен на масата или на земята. Xiaomi Mi Bluetooth трипод селфи стик ви дава изключителни възможности, когато става въпрос за перфектната самостоятелна или друга снимка. Използвайте го с отделящия се Bluetooth бутон и го разгънете на мини статив, за да можете да правите снимки от разстояние. Регулируем ъгъл на гледане, лесен за използване. Въртящ се дизайн с широк ъгъл 360°. Xiaom..

Huawei

42.00 лв.

Huawei AF15 Bluetooth Tripod Selfie Stick е селфи стик, мини статив против подхлъзване, може да бъде поставен на масата или на земята. Huawei AF15 селфи стик ви дава изключителни възможности, когато става въпрос за перфектната самостоятелна или друга снимка. Използвайте го като стандартен самозалепващ се стик или го сгънете на мини статив, за да можете да правите снимки от разстояние чрез Bluetooth. Регулируем ъгъл на гледане, лесен за използване. Въртящ се дизайн с широк ъгъ..

Huawei

36.00 лв.

Huawei AF14 Tripod Selfie Stick е селфи стик, мини статив против подхлъзване, може да бъде поставен на масата или на земята. Преносим, дължина 18 см - 46.5 см. Регулируем ъгъл на гледане, лесен за използване. Въртящ се дизайн с широк ъгъл 270°. Съвместими устройства Поддръжка на операционна система на Huawei 2.3, iOS 5.0 или по-висока, Android 4.3 или по-нова...

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)