Разпродажба

Разпродажба

В този раздел имате възможността да намерите огромно разнообразие от продукти на преференциални цени – таблети, телефони, смартфони, аксесоари за смартфони и таблети -  зарядни устройства, калъфи, кейсове, протектори за екран, батерии, докинг станции, стойки, карти памет, мултимедия, Bluetooth слушалки и колонки, докинг станции, селфи стикове и други. Всеки ден екипът на Mobile Point разширява гамата от стоки, които са на разпродажба. Съветваме ви редовно да ни посещавате и да разглеждате този раздел. Убедени сме, че тук ще намерите желания от вас продукт на изключително достъпна за вас цена. Всички предлагани от Mobile Point продукти са с доказан произход и качество.

Показва 1 до 40 от 57 (2 страници)
Калъф за телефон NILLKIN Nature TPU Case Sony Z5
-%

Nillkin

5.00 лв.

17.00 лв.

*Това е оригинален продукт на Nillkin! Nillkin Nature TPU е копринено гладък и ултратънък калъф. Достатъчно здрав и лек дизайн от висококачествен термопластичен полиуретан, проектиран специално за Sony Xperia Z5 и осигурява защита от удари, драскотини и капки. Предпазва телефона и запазва красивия му вид..

Калъф за телефон LG K7 Slim Guard Case CSV-150
-%

LG

6.00 лв.

24.00 лв.

*Това е официален продукт на LG! LG CSV-150 е идеално допълнение към смартфон LG K7, с уникална повърхност за удобство при хващане на телефона. Перфектна защита от драскотини и повреди. Изящен и тънък дизайн. UV-защитно покритие за допълнителна издръжливост..

Калъф за телефон LG K4 Slim Guard Case CSV-170
-%

LG

6.00 лв.

24.00 лв.

*Това е официален продукт на LG! LG CSV-170 е идеално допълнение към смартфон LG K4, с уникална повърхност за удобство при хващане на телефона. Перфектна защита от драскотини и повреди. Изящен и тънък дизайн. UV-защитно покритие за допълнителна издръжливост. По-добра защита и по-голямо удобство! Иновативен и ултра тънък калъф. Изработен от първокласни материали, специално за K4..

Стъклен протектор NILLKIN 9H за Samsung Galaxy A5 2...
-%

Nillkin

7.00 лв.

19.00 лв.

*Това е официален продукт на NILLKIN! Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass 9H е протектор за дисплея за Samsung Galaxy A5 (2016) от висококачествено закалено стъкло, изключителна защита за вашия телефон. Супер висока пропускливост. Устойчиви на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Дебелината му е само 0.3 мм, прецизно изрязан чрез технологията CNC Съдържание в комплекта: Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass 9H за Samsung Galaxy A5 (2016), кърпичка за поч..

Калъф за телефон NILLKIN Nature TPU Case Sony M5
-%

Nillkin

8.40 лв.

12.00 лв.

*Това е оригинален продукт на Nillkin! Nillkin Nature TPU е копринено гладък и ултратънък калъф. Достатъчно здрав и лек дизайн от висококачествен термопластичен полиуретан, проектиран специално за Sony Xperia M5 / M5 Dual и осигурява защита от удари, драскотини и капки. Предпазва телефона и запазва красивия му вид..

Калъф за телефон ROXFIT Gel Shell Sony Xperia Z5 Premiu...
-%

ROXFIT

10.60 лв.

19.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Максимална защита на телефона от драскотини и натъртвания, най-тънкият дизайн. Създаден специално за Sony Xperia Z5 Premium, направен от най-качествени продукти, така че да гарантира запазването на вашия смартфон. Има шок абсорбиращ каучук от външната страна, без да отнема от функционалността. Прозрачен заден панел, за да запазите красивия дизайн на телефона..

Калъф за телефон ROXFIT Gel Shell Sony Xperia Z5
-%

ROXFIT

8.60 лв.

29.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Максимална защита на телефона от драскотини и натъртвания, най-тънкият дизайн. Създаден специално за Sony Xperia Z5, направен от най-качествени продукти, така че да гарантира запазването на вашия смартфон. Има шок абсорбиращ каучук от външната страна, без да отнема от функционалността. Прозрачен заден панел, за да запазите красивия дизайн на телефона..

Калъф за телефон ROXFIT Gel Shell Sony Xperia Z5 Compac...
-%

ROXFIT

10.60 лв.

19.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Максимална защита на телефона от драскотини и натъртвания, най-тънкият дизайн. Създаден специално за Sony Xperia Z5 Compact, направен от най-качествени продукти, така че да гарантира запазването на вашия смартфон. Има шок абсорбиращ каучук от външната страна, без да отнема от функционалността. Прозрачен заден панел, за да запазите красивия дизайн на телефона..

Калъф за телефон ROXFIT Book Case Sony Xperia Z5 Premiu...
-%

ROXFIT

9.00 лв.

39.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Ултра тънък и функционален флип калъф, който е наистина уникален. Направен специално за Sony Xperia Z5 Premium. "Метални влакна" в предната част на калъфа, мек вътрешен слой за перфектна защита на дисплея на телефона и прозрачна задна част предпазваща от драскотини и наранявания, без да скрива красотата на устройството. Можете да зареждате телефона си без да махате калъфа и да провеждате разговори без да го отваряте, благодарение на изрязаните отвори..

Калъф за телефон NILLKIN Nature TPU Case Sony Z5 Premiu...
-%

Nillkin

6.40 лв.

10.00 лв.

*Това е оригинален продукт на Nillkin! Nillkin Nature TPU е копринено гладък и ултратънък калъф. Достатъчно здрав и лек дизайн от висококачествен термопластичен полиуретан, проектиран специално за Sony Xperia Z5 Premium и осигурява защита от удари, драскотини и капки. Предпазва телефона и запазва красивия му вид..

Калъф за телефон NILLKIN Nature TPU Case Sony Z5 Compac...
-%

Nillkin

6.40 лв.

10.00 лв.

*Това е оригинален продукт на Nillkin! Nillkin Nature TPU е копринено гладък и ултратънък калъф. Достатъчно здрав и лек дизайн от висококачествен термопластичен полиуретан, проектиран специално за Sony Xperia Z5 Compact и осигурява защита от удари, драскотини и капки. Предпазва телефона и запазва красивия му вид..

Стъклен протектор ROXFIT за Sony Xperia Z5 Premium
-%

ROXFIT

8.60 лв.

29.00 лв.

Това е официален продукт на Roxfit! Roxfit Premium Tempered Glass е протектор за дисплея от висококачествено японско закалено стъкло. Предлага ненадмината защита на екрана на вашия Sony Xperia Z5 Premium. Супер висока пропускливост. Устойчиво на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Прецизно изрязан и дебелина само 0.3 mm Съдържание в комплекта: Roxfit Premium Tempered Glass за Sony Xperia Z5 Premium, кърпичка за почистване, инструмент за поставяне и премах..

Калъф Samsung Galaxy S4 Mini Flip Cover 2pcs EF-FI919BZ
-%

Samsung

0.99 лв.

4.99 лв.

*Това е официален продукт на Samsung! Samsung EF-FI919B е флип калъф създаден, за да защитава Galaxy S4 mini, без да го прави по-обемен и е идеалната комбинация от стил и дълготрайност. Елегантен дизайн, тънкият гръб на калъфа заменя стандартния капак на телефона. Избирайки този калъф, вие не само ще предпазвате смартфона, но и получавате ненадминато взаимодействие и удобство. Когато отворите капака на калъфа, екрана на вашето устройство ще се включва автоматично. Калъфа Samsung EF-FI919B предл..

Калъф Samsung Galaxy S3 / S3 Neo TPU Cover EF-AI930B
-%

Samsung

0.99 лв.

19.00 лв.

*Това е официален продукт на Samsung! Samsung EF-AI930B е специално проектиран калъф за Galaxy S3 / S3 Neo, за да предпазите устройството от повреди и надраскване. Предпазва устройството, като абсорбира всяко въздействие върху ъглите, но също така създава пространствен буфер между екрана и повърхностите за предотвратяване на драскотини по дисплея, когато е поставен с екрана надолу. Изящен и тънък дизайн..

Калъф Samsung Galaxy S4 TPU Cover EF-AI950B
-%

Samsung

0.99 лв.

19.00 лв.

*Това е официален продукт на Samsung! Samsung EF-AI950B е специално проектиран калъф за Galaxy S4, за да предпазите устройството от повреди и надраскване. Предпазва устройството, като абсорбира всяко въздействие върху ъглите, но също така създава пространствен буфер между екрана и повърхностите за предотвратяване на драскотини по дисплея, когато е поставен с екрана надолу. Изящен и тънък дизайн..

Стъклен протектор NILLKIN 9H за Asus Zenfone Go ZC5...
-%

Nillkin

5.00 лв.

29.00 лв.

*Това е официален продукт на NILLKIN! Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass 9H е протектор за дисплея от висококачествено закалено стъкло, изключителна защита за вашия телефон. Супер висока пропускливост. Устойчиви на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Дебелината му е само 0.3 мм, прецизно изрязан чрез технологията CNC Съдържание в комплекта: Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass 9H за Asus Zenfone Go ZC500TG, кърпичка за почистване..

Tempered Glass

5.00 лв.

Протектор за дисплея от закалено стъкло, изключителна защита за вашия телефон. Супер висока пропускливост. Устойчиви на надраскване. Прецизно изрязан, дебелина само 0.3 мм *Снимката е илюстративна..

Стъклен протектор NILLKIN 9H за Samsung Galaxy Note...
-%

Nillkin

5.60 лв.

26.00 лв.

*Това е официален продукт на NILLKIN! Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass 9H е протектор за дисплея от висококачествено закалено стъкло, изключителна защита за вашия телефон. Супер висока пропускливост. Устойчиви на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Дебелината му е само 0.3 мм, прецизно изрязан чрез технологията CNC Съдържание в комплекта: Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass 9H за Samsung Galaxy Note 5, кърпичка за почистване..

Стъклен протектор ROXFIT за Sony Xperia Z5 Compact
-%

ROXFIT

8.60 лв.

29.00 лв.

*Това е официален продукт на Roxfit! Roxfit Premium Tempered Glass е протектор за дисплея от висококачествено японско закалено стъкло. Предлага ненадмината защита на екрана на вашия Sony Xperia Z5 Compact. Супер висока пропускливост. Устойчиво на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Прецизно изрязан и дебелина само 0.3 mm Съдържание в комплекта: Roxfit Premium Tempered Glass за Sony Xperia Z5 Compact, кърпичка за почистване, инструмент за поставяне и према..

Калъф за телефон ROXFIT Premium Book Case Sony Xperia Z...
-%

ROXFIT

15.00 лв.

39.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Стилен и функционален флип калъф, специално създаден за Sony Xperia Z5 Compact, който е наистина уникален. Направен от мек на докосване материал, за да нямате чувството, че ще се изплъзне от ръката ви, като в същото време ъглите и задната част на устройството са напълно защитени. Можете да зареждате телефона си без да махате калъфа, благодарение на изрязаните отвори в предния капак..

Калъф за телефон ROXFIT Book Case Sony Xperia Z5
-%

ROXFIT

9.00 лв.

39.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Ултра тънък и функционален флип калъф, който е наистина уникален. Направен специално за Sony Xperia Z5. "Метални влакна" в предната част на калъфа, мек вътрешен слой за перфектна защита на дисплея на телефона и прозрачна задна част предпазваща от драскотини и наранявания, без да скрива красотата на устройството. Можете да зареждате телефона си без да махате калъфа и да провеждате разговори без да го отваряте, благодарение на изрязаните отвори в предн..

Калъф за телефон ROXFIT Book Case Sony Xperia Z5 Compac...
-%

ROXFIT

9.00 лв.

39.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Ултра тънък и функционален флип калъф, който е наистина уникален. Направен специално за Sony Xperia Z5 Compact. "Метални влакна" в предната част на калъфа, мек вътрешен слой за перфектна защита на дисплея на телефона и прозрачна задна част предпазваща от драскотини и наранявания, без да скрива красотата на устройството. Можете да зареждате телефона си без да махате калъфа и да провеждате разговори без да го отваряте, благодарение на изрязаните отвори..

Калъф за телефон ROXFIT Titanium Shell Sony Xperia Z5
-%

ROXFIT

8.60 лв.

29.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Защитава телефона от драскотини и натъртвания. Създаден специално за Sony Xperia Z5, направен от най-качествени продукти, така че да гарантира запазването на вашия смартфон. Има шок абсорбиращ каучук от външната страна без да отнема от функционалността..

Калъф за телефон ROXFIT Titanium Shell Sony Xperia Z5 C...
-%

ROXFIT

8.60 лв.

29.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Защитава телефона от драскотини и натъртвания. Създаден специално за Sony Xperia Z5 Compact, направен от най-качествени продукти, така че да гарантира запазването на вашия смартфон. Има шок абсорбиращ каучук от външната страна без да отнема от функционалността..

Калъф за телефон NILLKIN Nature TPU Case Sony M4 Aqua
-%

Nillkin

5.00 лв.

17.00 лв.

*Това е оригинален продукт на Nillkin! Nillkin Nature TPU е копринено гладък и ултратънък калъф. Достатъчно здрав и лек дизайн от висококачествен термопластичен полиуретан, проектиран специално за Sony Xperia M4 Aqua и осигурява защита от удари, драскотини и капки. Предпазва телефона и запазва красивия му вид..

Калъф за телефон NILLKIN Super Frosted Shield Case SONY...
-%

Nillkin

6.00 лв.

24.00 лв.

*Това е оригинален продукт на Nillkin! Nillkin Super Frosted Shield е калъф с достатъчно здрав и лек дизайн от висококачествен поликарбонат, проектиран специално за Sony Xperia M4 Aqua и осигурява стабилна защита от удари, драскотини и капки. Предпазва телефона и запазва красивия му вид..

Стъклен протектор ROXFIT за Sony Xperia Z5
-%

ROXFIT

8.60 лв.

29.00 лв.

*Това е официален продукт на Roxfit! Roxfit Premium Tempered Glass е протектор за дисплея от висококачествено японско закалено стъкло. Предлага ненадмината защита на екрана на вашия Sony Xperia Z5/Z3+. Супер висока пропускливост. Устойчиво на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Прецизно изрязан и дебелина само 0.3 mm Съдържание в комплекта: Roxfit Premium Tempered Glass за Sony Xperia Z5/Z3+, кърпичка за почистване, инструмент за поставяне и премахване..

Калъф за телефон LG G4 Crystal Guard Cover CSV-100
-%

LG

8.40 лв.

12.00 лв.

*Това е официален продукт на LG! LG CSV-100 оригинален калъф за G4 По-добра защита и по-голямо удобство! Ултра тънък калъф. Изработен от първокласни материали, специално за LG G4 LG CSV-100 е идеално допълнение към смартфон LG G4, с уникална текстурирана повърхност за удобство при хващане на телефона. Перфектна защита от драскотини и повреди. Изящен и тънък дизайн..

Стъклен протектор ROXFIT за Sony Xperia Z3 Plus
-%

ROXFIT

8.60 лв.

29.00 лв.

*Това е официален продукт на Roxfit! Roxfit Premium Tempered Glass е протектор за дисплея от висококачествено японско закалено стъкло. Предлага ненадмината защита на екрана на вашия Sony Xperia Z3+. Супер висока пропускливост. Устойчиво на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Прецизно изрязан и дебелина само 0.3 mm Съдържание в комплекта: Roxfit Premium Tempered Glass за Sony Xperia Z3+, кърпичка за почистване, инструмент за поставяне и премахване..

Калъф за телефон ROXFIT Book Case Sony Xperia M4 Aqua
-%

ROXFIT

9.00 лв.

39.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Roxfit Book Case е стилен и функционален флип калъф, който е наистина уникален. Специално произведен за Sony Xperia M4 Aqua. Направен от мек на докосване материал, за да нямате чувството, че ще се изплъзне от ръката ви, като в същото време ъглите и задната част на телефона ви са напълно защитени. Можете да зареждате телефона си без да махате калъфа и да провеждате разговори без да го отваряте, благодарение на изрязаните отвори в предния капак..

Калъф за телефон ROXFIT Gel Shell Sony Xperia M4 Aqua
-%

ROXFIT

8.60 лв.

29.00 лв.

Roxfit Gel Shell за Sony Xperia M4 Aqua предлага максимална защита и ултра тънък дизайн. Защитава телефона от драскотини и натъртвания. Създаден специално за Xperia M4 Aqua, направен от най-качествени продукти, така че да гарантира запазването на вашия смартфон. Има шок абсорбиращ каучук от външната страна, без да отнема от функционалността..

Защитно фолио ROXFIT за Sony Xperia E4g
-%

ROXFIT

1.79 лв.

14.99 лв.

Roxfit SMA2153M - можете да бъдете сигурни, че с този комплект получавате най-високо качество на продукта, специално проектиран за Sony Xperia E4g. Всеки протектор на екрана също е специално произведен, за да отразява по-добре светлината и дава възможност да виждате по-добре екрана. Предпазва екрана от надраскване и други повреди. Лесен за поставяне Съдържание: Комплект Anti Fingerprint (матово покритие), 2 бр. протектори за дисплея за Sony Xperia E4g, почистваща кърпа от микрофибър и апликатор..

Калъф за телефон ROXFIT Gel Shell Sony Xperia E4g
-%

ROXFIT

5.00 лв.

29.00 лв.

Roxfit Xperia E4g Gel Shell Slim предлага максимална защита слушалка и ултра тънък дизайн. Защитава телефона от драскотини и натъртвания. Създаден специално за Sony Xperia E4g, направен от най-качествени продукти, така че да гарантира запазването на вашия смартфон. Има шок абсорбиращ каучук от външната страна без да отнема от функционалността..

Калъф за телефон ROXFIT Gel Shell Sony Xperia E4
-%

ROXFIT

5.00 лв.

29.00 лв.

Roxfit Xperia E4 Gel Shell Slim предлага максимална защита слушалка и ултра тънък дизайн. Защитава телефона от драскотини и натъртвания. Създаден специално за Sony Xperia E4, направен от най-качествени продукти, така че да гарантира запазването на вашия смартфон. Има шок абсорбиращ каучук от външната страна без да отнема от функционалността..

Калъф Samsung Galaxy S6 S View Cover Fabric EF-CG920B
-%

Samsung

23.00 лв.

59.00 лв.

*Това е официален продукт на Samsung! Samsung EF-CG920B S View е калъф със смарт защитно покритие, създаден специално за Galaxy S6, за да предпазите устройството от повреди и надраскване. Елегантен дизайн, тънкият гръб на калъфа заменя стандартния капак на телефона. Прозорецът е интерактивен, което ви позволява да приемате и отказвате входящи повиквания, без да отваряте капака на калъфа. Когато затворите капака, избрани функции са едновременно видими и интерактивни на началния екран. Прозорецът..

Калъф Samsung Galaxy A7 Protective Cover EF-PA700B
-%

Samsung

3.00 лв.

39.00 лв.

*Това е официален продукт на Samsung направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Samsung EF-PA700B е специално проектиран калъф за Galaxy A7, за да предпазите устройството от повреди и надраскване. Предпазва устройството, като абсорбира всяко въздействие върху ъглите, но също така създава пространствен буфер между екрана и повърхностите за предотвратяване на драскотини по дисплея, когато е поставен с екрана надолу. Изящен и тънък дизайн..

Калъф Samsung Galaxy S6 S View Cover PU EF-CG920P
-%

Samsung

21.00 лв.

69.00 лв.

*Това е официален продукт на Samsung! Samsung EF-CG920P S View е калъф със смарт защитно покритие, създаден специално за Galaxy S6, за да предпазите устройството от повреди и надраскване. Елегантен дизайн, тънкият гръб на калъфа заменя стандартния капак на телефона. Прозорецът е интерактивен, което ви позволява да приемате и отказвате входящи повиквания, без да отваряте капака на калъфа. Когато затворите капака, избрани функции са едновременно видими и интерактивни на началния екран. Прозорецът..

Калъф Samsung Galaxy S6 Flip Wallet PU EF-WG920P
-%

Samsung

19.00 лв.

55.00 лв.

*Това е официален продукт на Samsung! Samsung EF-WG920P е флип калъф създаден, за да защитава Galaxy S6, без да го прави по-обемен и е идеалната комбинация от стил и дълготрайност. Елегантен дизайн, тънкият гръб на калъфа заменя стандартния капак на телефона. Избирайки този калъф, вие не само ще предпазвате смартфона, но и получавате ненадминато взаимодействие и удобство. Когато отворите капака на калъфа, екрана на вашето устройство ще се включва автоматично. Калъфа Samsung EF-WG920P предлага м..

Стъклен протектор NILLKIN 9H за Huawei P7
-%

Nillkin

5.60 лв.

26.00 лв.

*Това е официален продукт на NILLKIN и като такъв е направен с най-високо качество и стандарти за безопасност! Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass H е протектор за дисплея от висококачествено закалено стъкло, изключителна защита за вашия телефон. Супер висока пропускливост. Устойчиви на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Дебелината му е само 0.3 мм, прецизно изрязан чрез технологията CNC Съдържание в комплекта: Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass H з..

Стъклен протектор NILLKIN 9H за Samsung Galaxy A7
-%

Nillkin

5.20 лв.

28.00 лв.

*Това е официален продукт на NILLKIN! Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass 9H е протектор за дисплея от висококачествено закалено стъкло, изключителна защита за вашия телефон. Супер висока пропускливост. Устойчиви на надраскване, антирефлексно покритие и филтриране на ултравиолетовите лъчи. Дебелината му е само 0.3 мм, прецизно изрязан чрез технологията CNC Съдържание в комплекта: Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass 9H за Samsung Galaxy A7, кърпичка за почистване..

Показва 1 до 40 от 57 (2 страници)