mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето
SALE 51%

Калъф Samsung Galaxy Note 20 LED View Cover NN980PB Black

49.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

LED калъф за Samsung Galaxy Note 20 - цвят мистично черно. Антимикробната технология. LED икони ви позволяват да останете уведомени или да правите прости задачи, без да е необходимо да отваряте капака.

Тегло 0.25 кг
Марка

Цвят

Черен

Код: EF-NN980PB Категория:

Smart LED View калъф за Samsung Galaxy Note 20

По-големият LED дисплей подобрява видимостта на часа и иконите, а сензорното взаимодействие ти дава възможност да реагираш на известия, без да отваряш капачето. Той защитава предната и задната страна на телефона ти, докато антимикробната технология ти осигурява безопасност, а във вътрешния джоб можеш да държиш пътна или банкова карта.

Интелигентен, стилен и защитаващ. Специално изработен за Samsung Galaxy Note 20 от първокласни материали. Изключително тънък дизайн. Посветен на вашето удобство. Осветявайки предната част на телефона, виждащите се LED икони ви позволяват да останете уведомени или да правите прости задачи, без да е необходимо да отваряте капака.

Управлявай и пускай музика през калъфа на телефона. Направете уникална идентификацията на повикващия, като изберете от предварително зададени икони или си персонализирате свои собствени.

Samsung LED View калъфа за Galaxy Note 20 има дори джоб за кредитни или други карти. Насладете се на висококачествен дизайн, удобство и максимална защита. Вътрешността на калъфа е изработена от качествен микрофибър, който предпазва устройството от драскотини и други наранявания. Лесно поставяне и махане на телефона от калъфа.

Калъф за Samsung Galaxy Note 20 LED View Cover предоставя надеждна защита на дисплея и телефона от надраскване и повреди. Пълен достъп до дисплея, камерата, всички бутони и портове на телефон.

  • Производител: Samsung
  • Модел: LED View Cover
  • Фабричен номер: EF-NN980PBEGEU
  • Иновативен дизайн
  • Материал: текстил и поликарбонат

Съвместимост: Samsung Galaxy Note 20

magnifier