mobilepoint
0
Вход и Регистрация
МАГАЗИН ЗА ТЕЛЕФОНИ И АКСЕСОАРИ
Специално съобщение в полето

Филтър Xiaomi Mi Air Purifier HEPA Filter

79.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Филтър Xiaomi Mi Air Purifier HEPA Filter

Резервен филтър за всички модели въздухопречиствател (филтърна машина за пречистване на въздуха) Xiaomi Mi Air Purifier (1-во, 2-ро и 3-то поколение).

Ние знаем, че трябва да имате по-чист въздух във вашия дом или работа. Ето защо използвате пречистватели на въздух, особено тези от Xiaomi, които ви предлагат лекота на използване и мощност, която другите нямат.

За да не спрете да го използвате и в допълнение да го направите, за да постигнете най-добрите резултати, които можете да си представите, имате нужда от Xiaomi Mi Purifier HEPA филтър за пречистване на въздух.

Този модел ви позволява да премахнете 99,97% от частиците с размери 0,3 μm или по-големи, създавайки стая, пълна с чист, чист въздух. Ще можете да дишате лесно!

Високо ефективен и устойчив

Хубавото на този HEPA Filter е, че ви позволява бързо да постигнете възможно най-добрите резултати. За да можете да елиминирате 99,7% от частиците, този модел има по-устойчив слой от този на другите модели.

Този филтър има висока устойчивост на огъване и сгъване, мазнини, киселини, основи и по-голямата част от разтворителите. Благодарение на цилиндричната си форма ще имате 360º филтриране на прах, косми и други по-големи плаващи частици. Лесно ще получите по-чист въздух, тъй като той абсорбира безпроблемно вредните газове и прахови частици.

Подобрете качеството на въздуха с новия Xiaomi HEPA филтър за пречистване на въздух Xiaomi Mi Purifier, който ще намерите в MobilePoint.bg

Приложението Mi Home ще ви напомни, когато филтърът трябва да бъде заменен.

  • Съвместимост: всички въздухопречистватели от серията Xiaomi Mi Air Purifier (1-во, 2-ро и 3-то поколение)
Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SCG4021GL Категория:

Филтър Xiaomi Mi Air Purifier HEPA Filter.

Благодарение на антибактериалния филтър HEPA, Mi Air Purifier е в състояние да събира 99,9% от праха PM2.5, вредния прашец и други вдишвани частици, позволявайки на чистия въздух да циркулира. Освен това абсорбира формалдехид, бензол, амоняк и други вредни вещества, без да оставя неприятна миризма и дим.

  • Филтър за въздухопрочистватели
  • Производител: Xiaomi
  • Модел: M8R-FLH
  • Продуктов номер: SCG4021GL
  • Тип: HEPA филтър

Съвместимост: всички въздухопречистватели на Xiaomi (2, 2S, 2H, 2C, 3H, Pro)

magnifier