mobilepoint
0
Вход и Регистрация
Промо оферта м.май - безплатна доставка
Специално съобщение в полето

Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds 2 R177 Graphite

159.00 лв.

Бърза доставка
14 дни право на връщане
Разрешен преглед

Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds 2 True Wireless R177 Graphite

Насладете се на мощен, дълбок басов звук или на ясни, високи звуци благодарение на двупосочните динамични високоговорители. Samsung Galaxy Buds 2 ви осигуряват добре балансиран звук, който прави всеки миг от музикалното ви пътешествие по-богат. Чуйте звука, сякаш присъствате на самото място.

Кристално ясни обаждания

Три микрофона и вграден модул за улавяне на глас ви помагат да провеждате по-ясни разговори, а решение, базирано на машинно обучение, премахва нежеланите звуци, за да можете по-добре да споделите света си със своето семейство и приятели. Дизайнът с малка издаденост свежда до минимум смущенията от вятъра, за да могат разговорите ви на открито да са по-ясни.

Активно шумопотискане (ANC)

Два микрофона разпознават околния шум, докато Active Noise Canceling блокира нежелания звук. Фоновият шум може да бъде намален до 98%, за да се потопите напълно в своята музика, игри, аудио книги и любими подкасти.

360 Audio

Функцията 360 Audio разпръсва звука навсякъде около вас, докато технологията Dolby Head Tracking осигурява невероятно триизмерно изживяване при слушане. А с Dolby Atmos аудиото става изключително детайлно, което ви позволява да правите повече от просто да слушате – ще усетите действието, което се случва на момента.

Комфортен дизайн

Samsung Galaxy Buds 2 са най-леките слушалки, които някога Самсунг са създавали. Galaxy Buds 2 са леки (5 грама всяка) и позволяват на звука да не напусне ухото ви дори и при най-активен стил на живот. Можете да направите своя избор измежду трите размера меки, гъвкави силиконови накрайници, за да се насладите на максимално добро изживяване с ANC. Открий своя размер от менюто „Тест за размер на слушалка“ в приложението Galaxy Wearable.

Живот на батерията

Независимо дали гледате любимите си предавания, прелиствате плейлиста си или се наслаждавате на открито, Galaxy Buds 2 ви поддържат свързани през целия ден. Дълготрайният живот на батерията ви дава до 5 часа време за възпроизвеждане и още 15 с напълно зареден калъф.

Безпроблемна синхронизация

Прехвърлянето на връзката между вашите Galaxy устройства е по-лесно от всякога с функцията за "Автоматично Превключване". Преминете от гледане на филм на таблета си до възпроизвеждане на музика на Galaxy Watch 4, без да използвате ръцете си. Galaxy Watch 4 също така поддържа Quick Buds Control, като ви помага да включите или изключите ANC или да проверите живота на батерията направо от китката си.

Тегло 0.25 кг
Марка

Код: SM-R177NZKA Категория:

Истински безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2, цвят графитеносиво.

Комфортен и по-лек дизайн за дори най-активния начин на живот. Двупосочни динамични високоговорители за богат и балансиран звук. Система с три микрофона за максимално качество на разговор и намаляване на шума. Active Noise Cancellation за потапящо звуково изживяване с до 98% намаляване на фоновия шум. До общо 20 часа време за възпроизвеждане.

 • Производител: Samsung
 • Модел: Galaxy Buds2
 • Тип: TWS (True Wireless)
 • Фабр. номер: SM-R177NZKAEUH
 • Активно шумопотискане (ANC)
 • Водоустойчивост: IPX2
 • Функцията "Автоматично Превключване"
 • Свързаност: Bluetooth 5.2
 • Обхват: 10 м
 • Тип зареждане: USB-C или безжично
 • Тегло: 2 x 5 гр.
 • EAN: 8806092507210
 • Гаранция: 24 месеца
magnifier