Компактни фотоапарати

Компактни фотоапарати

В онлайн магазина на Mobile Point ще намерите висококачествени компактни фотоапарати, произведени от световноизвестните гиганти Sony, Olympus и Nikon. С нашите предложения ще получавате най-качествените изображения, независимо от условията на заснемане. Те са с изключителна производителност и творчески потенциал. С тези универсални фотоапарати имате възможността да снимате всякакви ситуации. С лекота ще правите ясни снимки. Не забравяйте, че изборът на фотоапарат е трудна задача. В случай че изпитване затруднения при избора, се свържете с нашите експерти, за да ви съдействат да вземете правилното решение. Съветваме ви да разгледате и превъзходните аксесоари за фотоапарати, които предлагаме.

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Olympus

899.00 лв.

С този апарат ще получавате най-качествените изображения дори и при лоша светлина дълбоко във водата Големите приключения обикновено са свързани с големи предизвикателства откъм светлината, необходима за качествени снимки. От сиянието на Севера до дълбините на океана - всичко изисква майсторска работа при лоши светлинни условия. Апаратът е с нов сензор - супер бърз и супер чувствителен, който в комбинация с най-мощния процесор TruePic VIII, наличен също във флагманския ни модел OM-D, дава изклю..

Nikon

699.00 лв.

Запознайте се със здравия COOLPIX W300 – компактен фотоапарат, пригоден за всякакви атмосферни условия с квалификация за работа под вода. Наслаждавайте се на великолепно качество на изображението, лесно свързване и GPS проследяване. Когато сте сред природата, в града и където и да е другаде. Здрава конструкция. Забележителни технически характеристики. Истинска свобода. Водоустойчив на дълбочина до 30 м, защитен от замръзване и прахоустойчив. Този фотоапарат отива там, където отивате вие. И дон..

Nikon

299.00 лв.

Споделяйте мигновено всички забавления през ваканцията с водоустойчивия COOLPIX W100. С него можете да влизате под вода до 10 м. Освен това той е устойчив на удар при падане от височина до 1,8 м, на студ до -10°C и на прах, което означава, че е проектиран да издържа на всички неблагоприятни въздействия, на които е изложен в ежедневието. Заснемайте висококачествени снимки и Full HD видеоклипове със стереозвук и прехвърляйте изображенията автоматично чрез приложението SnapBridge към смарт устрой..

Nikon

849.00 лв.

Снимайте с фини детайли с помощта на 20,3-мегапикселовия фотоапарат със супер увеличение COOLPIX B700. Насладете се на легендарната оптика NIKKOR във вариообектива с елементи от ED стъкло и 60-кратно оптично увеличение, способен да достига на впечатляващи разстояния и чието увеличение може да се разширява до 120-кратно Dynamic Fine Zoom, заедно с високопроизводителната система за автоматично фокусиране (АФ) за прецизно снимане. Работете в крак със съвременните тенденции, създавайки 4K UHD филми..

Nikon

599.00 лв.

COOLPIX A900 предлага невероятни характеристики в компактно тяло. Насладете се на изключителното качество на оптиката NIKKOR в тяло с джобен формат, което подхожда на всеки начин на живот: снимайте великолепни сцени от пътувания с фини детайли с помощта на мощния вариообектив с 35-кратно оптично увеличение, което може да се разширява до 70-кратно Dynamic Fine Zoom, или запечатвайте паметни моменти върху 4K UHD филми с висока рязкост. Бъдете креативни с накланящия се дисплей и ръчните режими на ..

Nikon

199.00 лв.

Стилен, тънък и лесен за използване, COOLPIX A100 се побира без проблем в джоба или чантата. Винаги ще снимате незабравими изображения с 20,1-мегапикселовия CCD сензор, а вариообективът NIKKOR с 5-кратно оптично увеличение, което се разширява до 10-кратно Dynamic Fine Zoom¹, ви помага да правите красиви снимки в близък план на приятелите и семейството. Забавлявайте се със „Специални ефекти“, докато снимате, или покажете творчество с „Бързи ефекти“ за подобряване на снимките в самия фотоапарат. ..

Nikon

169.00 лв.

Лесната и интуитивна работа с COOLPIX A10 превръща правенето на качествени снимки в забавление.С удобна ръкохватка и бутони с лесно за работа разположение, той е разработен да предлага повече простота. Вариообективът NIKKOR с 5-кратно оптично увеличение ви позволява да улавяте интересни изражения на лицето и винаги да побирате всички приятели в груповите снимки.6,7-сантиметровият 2,7-инчов LCD дисплей много улеснява композирането на снимките, а „Автоматичен селектор на сцена“ избира най-добрия с..

Nikon

449.00 лв.

Постигайте с лекота невероятно качество на изображението с фотоапарата COOLPIX B500 на Nikon. Открийте възможностите на вариообектива му NIKKOR с 40-кратно оптично увеличение с възможност за разширяване до 80-кратно Dynamic Fine Zoom, който ще ви отведе в центъра на събитията, чрез странично разположения контрол на увеличението в допълнение към превъзходната стабилност. Заснемайте от уникални гледни точки с накланящия се LCD дисплей с висока разделителна способност, улавяйте повторно обектите с..

Sony

899.00 лв.

Целете се по-далеч – Надстройте изгледа сиРазгледайте по-добре всичко, към което се стремите, с най-малкия в светацифров фотоапарат с вариообектив с 30x оптично мащабиране, разработен от Sony заедно с легендарните ZEISS, ясен прибиращ се OLED Tru-Finder и други функции за разширяване на възможностите за снимане в пълен мащаб. Новият Sony HX90 – абсолютно възхитителен от всяка перспектива. Елементите на пълноценното качество на изображениетоСинергията на сензора за изображения с по-висока ефекти..

Sony

629.00 лв.

Първото в света 63-кратно оптично мащабиранеМащабира като професионалист, управлява се като DSLR фотоапарат, но е лесен за използване, като компактен. H400 разполага с внушително 63-кратно оптично мащабиране и Super HAD CCD™ сензор с 20,1 ефективни мегапиксела. 20,1MP HAD CCD™ сензорВижте живота във всеки кадър – Super HAD CCD сензор с 20,1 ефективни мегапиксела представя пълни с детайли изображения. 63x оптично мащабиранеДоближете всичко до себе си, благодарение на мощното 63-кратно оптично м..

Sony

479.00 лв.

Голямо мащабиране, пълен контролМащабирайте и снимайте с пълна прецизност с този компактен цифров фотоапарат. Насладете се на цяла гама от подобряващи картината технологии, включително 30-кратно оптично мащабиране, 20,4 MP сензор Exmor R CMOS и стабилизация на изображенията – за плавни, прецизни детайли, независимо дали сцената е наблизо или надалеч. 30x оптично мащабиранеОбективът Sony G с 30-кратно оптично мащабиране е идеален за доближаване и улавяне на кадри с диви животни, залези и още с и..

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)