Карти памет

Карти памет

В онлайн магазина на Mobile Point ще намерите богато разнообразие от карти памет на световноизвестните брандове Kingston, Sony, Samsung и Adata, които гарантират, че вашите файлове винаги ще се съхраняват безопасно. Благодарение на тези страхотни устройства, вие удобно ще прехвърляте данни между различни устройства. Подарете си комфорта да разполагате с допълнителна памет. Разгледайте нашите невероятни предложения и изберете подходящото за вас. Mobile Point разполага с различни карти памет, с капацитет от 16 GB до 512 GB. С нашите предложения може да запазите дълго време информацията, без да се притеснявате за нея. Изберете подходящата карта памет на преференциална цена още днес.

Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)

Kingston

49.00 лв.

Kingston microSDHC UHS-I U3 Canvas React 64GB е карта памет и можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене. Най-хубавото е, можете да разчитате, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Изключително подходящи за потребители, които ползват Full HD, 3D и 4K видео запис. Поддържа скорост на четене до 100 MB/s и скорост на запис до 80 MB/s.&nbs..

Kingston

39.00 лв.

Kingston microSDHC Class 10 UHS-I Canvas Select 64GB е карта памет и можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене. Най-хубавото е, можете да разчитате, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Изключително подходящи за потребители, които ползват high definition фотография и видео запис.• Производител: Kingston• Модел: Canvas Select microSDXC Cla..

Kingston

19.00 лв.

Kingston microSDHC Class 10 UHS-I Canvas Select 32GB е карта памет и можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене. Най-хубавото е, можете да разчитате, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Изключително подходящи за потребители, които ползват high definition фотография и видео запис.• Производител: Kingston• Модел: Canvas Select microSDHC Cla..

Kingston

12.00 лв.

Kingston microSDHC Class 10 UHS-I Canvas Select 16GB е карта памет и можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене. Най-хубавото е, можете да разчитате, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Изключително подходящи за потребители, които ползват high definition фотография и видео запис.• Производител: Kingston• Модел: Canvas Select microSDHC Cla..

Kingston

165.00 лв.

Съдържание: Kingston MicroSDXC карта памет 128GB Class 10 (U3), адаптер за SD Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, на 128GB капацитет на Kingston Class 10 MicroSDXC можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Най-хубавото е, можете да разчитате на легендарната надеждност на Kingston за да се гарантира, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Съвместимост: всички устройства с MicroS..

Kingston

39.00 лв.

Съдържание: Kingston MicroSDXC карта памет 32GB Class 10 (U3), адаптер за SD Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, на 32GB капацитет на Kingston Class 10 MicroSDXC можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Най-хубавото е, можете да разчитате на легендарната надеждност на Kingston за да се гарантира, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Съвместимост: всички устройства с MicroSD ..

Kingston

77.00 лв.

Съдържание: Kingston MicroSDXC карта памет 64GB Class 10 (U3), адаптер за SD Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, на 64GB капацитет на Kingston Class 10 MicroSDXC можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Най-хубавото е, можете да разчитате на легендарната надеждност на Kingston за да се гарантира, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Съвместимост: всички устройства с MicroSD ..

Sony

64.99 лв.

*Това е официален продукт на SONY! Sony SR32UX2A оригинална microSD карта памет Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.  Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да ..

Kingston

78.00 лв.

Kingston microSDXC 64GB Action Camera, Class 10 (U3) е супер бърза карта памет и независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Най-хубавото е, можете да разчитате на легендарната надеждност на Kingston за да се гарантира, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Съдържание: Kingston MicroSDXC карта памет 64GB Class 10 (U3), адаптер за SD..

Kingston

42.00 лв.

Kingston microSDHC 32GB Action Camera, Class 10 (U3) е супер бърза карта памет и независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Най-хубавото е, можете да разчитате на легендарната надеждност на Kingston за да се гарантира, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Съдържание: Kingston MicroSDHC карта памет 32GB Class 10 (U3), адаптер за SD..

Kingston

21.00 лв.

Kingston microSDHC 16GB Action Camera, Class 10 (U3) е супер бърза карта памет и независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Най-хубавото е, можете да разчитате на легендарната надеждност на Kingston за да се гарантира, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Съдържание: Kingston MicroSDHC карта памет 16GB Class 10 (U3), адаптер за SD..

Kingston

109.00 лв.

Съдържание: Kingston MicroSDXC карта памет 128GB Class 10, адаптер за SD Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, на 128GB капацитет на Kingston Class 10 MicroSDXC можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Най-хубавото е, можете да разчитате на легендарната надеждност на Kingston за да се гарантира, че Вашите файлове се съхраняват безопасно Съвместимост: всички устройства с MicroSD слот..

Kingston

59.00 лв.

Съдържание: Kingston MicroSDXC карта памет 64GB Class 10, адаптер за SD Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, на 64GB капацитет на Kingston Class 10 MicroSDXC можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Най-хубавото е, можете да разчитате на легендарната надеждност на Kingston за да се гарантира, че Вашите файлове се съхраняват безопасно Съвместимост: всички устройства с MicroSD слот..

Kingston

29.00 лв.

Съдържание: Kingston MicroSDHC карта памет 32GB Class 10, адаптер за SD Технически данни: Капацитет: 32 GB Скорост: 45 MB / сек минимална скорост на трансфер на данни Размери: 11 mm х 15 мм х 1 mm Работна температура: -25 ° C до 85 ° C Температурата на съхранение: -40 ° C до 85 ° C Тегло: 1.4 грама Гъвкавост: когато се комбинира с адаптер, може да се използва като пълен размер SDHC карта File Format: FAT 32 Надеждност: доживотна гаранция Съвместимост: всички устройства с MicroSD слот..

Adata

90.00 лв.

Adata Premier microSDXC Class 10 UHS-I 64GB е карта памет и можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене. Най-хубавото е, можете да разчитате, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Изключително подходящи за потребители, които ползват high definition фотография и видео запис.• Производител: Adata• Модел: Premier microSDXC Class 10 UHS-I• Капацитет:..

Adata

35.00 лв.

Adata Premier microSDXC Class 10 UHS-I 64GB е карта памет и можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене. Най-хубавото е, можете да разчитате, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Изключително подходящи за потребители, които ползват high definition фотография и видео запис.• Производител: Adata• Модел: Premier microSDXC Class 10 UHS-I• Капацитет:..

Sony

119.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.  Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да се използва от всеки. Предлагано за безплатно ..

Sony

59.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.  Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да се използва от всеки. Предлагано за безплатно ..

Sony

29.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да се използва от всеки. Предлагано за безплатно из..

Samsung

99.00 лв.

Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство EVO Plus SD картаSamsung представя по-голяма скорост, по-голяма сигурност и повече памет за всеки. Бързи скорости за четене и записEVO Plus SD картата на Samsung добавя капацитет за памет и функционалност за работа с много устройства, така че да можете да се фокусирате върху живота, а не върху технологията..

Sony

39.00 лв.

*Това е официален продукт на Sony! Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство.  Понякога нещата се объркват и данни от типа на снимки и файлове се повреждат или изгубват. File Rescue представлява мощен инструмент за възстановяване на повредени или изгубени данни, който е достатъчно лесен, за да може да се използва от всеки. Предлагано за безплатно ..

Kingston

15.00 лв.

Съдържание: Kingston MicroSDHC карта памет 16GB Class 10, адаптер за SD Технически данни: Капацитет: 16 GB Скорост: 4 MB / сек минимална скорост на трансфер на данни (Class 4) Размери: 11 mm х 15 мм х 1 mm Работна температура: -25 ° C до 85 ° C Температурата на съхранение: -40 ° C до 85 ° C Тегло: 1.4 грама Гъвкавост: когато се комбинира с адаптер, може да се използва като пълен размер SDHC карта File Format: FAT 32 Надеждност: доживотна гаранция Съвместимост: с устройства MicroSDHC, ..

Adata

20.00 лв.

Adata Premier microSDHC Class 10 UHS-I 32GB е карта памет + USB адаптер и можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене. Най-хубавото е, можете да разчитате, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Изключително подходящи за потребители, които ползват high definition фотография и видео запис.• Производител: Adata• Модел: Premier microSDHC Cl..

Adata

12.00 лв.

Adata Premier microSDHC Class 10 UHS-I 16GB е карта памет и можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство. Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене. Най-хубавото е, можете да разчитате, че Вашите файлове се съхраняват безопасно. Изключително подходящи за потребители, които ползват high definition фотография и видео запис. • Производител: Adata• Модел: Premier microSDHC Class 10 UHS-I..

Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)