Етикети: Samsung, microSD

Карта памет Samsung EVO Plus microSDXC UHS-I Class 10 MB-MC128DA - 128GB

 • 99.00 лв.
  • Производители Samsung
  • Модел: MB-MC128DA/EU
  • Наличност: В наличност

  Независимо дали става въпрос за снимки, видео, MP3 или тонове на звънене, можете да запазите дълго време информацията, преди да се наложи да качите файловете на компютър или друго устройство

  EVO Plus SD карта
  Samsung представя по-голяма скорост, по-голяма сигурност и повече памет за всеки.

  Бързи скорости за четене и запис
  EVO Plus SD картата на Samsung добавя капацитет за памет и функционалност за работа с много устройства, така че да можете да се фокусирате върху живота, а не върху технологията. Тази карта с памет с класове съвместимост UHS-I скорост клас 1 (U1) и клас 10 е перфектна за заснемане на снимки и запис и възпроизвеждане на видеоклипове с пълна висока разделителна способност (Full HD). Със скорости на четене и запис съответно до 80 MБ/сек и 20 MБ/сек снимките и видеоклиповете се зареждат по-бързо, а файловете се прехвърлят по-скоростно.

  Перфектен партньор
  Извлечете максимума от най-новите DSLR камери и Full HD видеокамери. Тази карта с памет работи перфектно дори с най-модерните устройства, за да запази спомените ви за цял живот.

  Удивителен капацитет
  Заснемайте повече видеоклипове и снимки с вашите DSLR или Full HD видеокамери. И винаги ще сте сигурни, че разполагате с много пространство за съхранение, без да се налага да изтривате съществуващите файлове.

  Full HD видео
  Уловете ценните моменти. С EVO Plus SD картата на Samsung можете да заснемете богати и детайлни Full HD видеоклипове на вашите DSLR или Full HD видеокамери и да сте уверени, че всичко записано ще бъде в безопасност. Възпроизвеждайте видеоклиповете на вашия Full HD телевизор или монитор и съживете преживяването толкова реалистично, колкото в деня на случването му.

  Водоустойчивост
  Картите с памет на Samsung могат да издържат до 72 часа в солена вода.

  Устойчивост на температура
  Тези карти с памет могат да издържат на температури от -25° до 85° по Целзий.

  Устойчивост на рентгенови лъчи
  Картите защитават вашите скъпоценни данни от повреда, причинена от рентгеновите машини на летищата.

  Устойчивост на магнитно поле
  Тези карти с памет могат да издържат на магнитни полета до 15.000 гауса – еквивалента на скенер за магнитен резонанс с висок интензитет на полето.

  Устойчивост на удар
  Вътрешните тестове на удар на Samsung доказаха, че тези карти могат да издържат на изключително високи нива на удар до 1500 g. (g: гравитационно ускорение)

  Мобилни Телефони
  Тегло (gr) 0.5 гр.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се поддържа!
      Лош           Добър
  Тест за сигурност