Калъфи за таблети

В онлайн магазина на Mobile Point ще откриете огромно разнообразие от калъфи за таблети, произведени от висококачествени материали, с различни размери и дизайни. Продуктите са оригинални, специално изработени за точно определени модели таблети. Изберете подходящия калъф за вашия модел още днес. При нас ще намерите всичко необходимо за вашия таблет – карти памет, калъфи и кейсове, зарядни устройства, клавиатури, протектори за екран и др. Пазарувайте онлайн – бързо, лесно и удобно. Доверете се на утвърдения през годините професионализъм на Mobile Point. Заложете на гарантираното качество и преференциалната цена. Ако имате въпроси не се колебайте. Свържете се с нашия екип, за да направим заедно правилния избор!

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Samsung

79.00 лв.

*Това е официален продукт на Samsung! Samsung EF-BT560P е изключително елегантен и издръжлив калъф, комбинира невероятна устойчивост с лекота и комфорт. Пълна защита на всички ъгли и страни на Samsung Galaxy Tab E 9.6, предпазва таблета от повреда, но също така бързо и лесно ви позволява да го превърнете в удобна стойка, за да гледате филми, проверите електронната си поща или да редактирате документи Съдържание: Samsung Book Cover Stand Case EF-BT560P за Galaxy Tab E 9.6..

Калъф за таблет ROXFIT Protective Sleeve за Sony Xperi...
-%

ROXFIT

15.00 лв.

39.00 лв.

*Roxfit е продукт лицензиран от Sony Mobile! Стилен калъф, специално създаден за Sony Xperia Z4 Tablet. Механизъм с цип за безопасно транспортиране. Направен от мек на докосване материал, за да нямате чувството, че ще се изплъзне от ръката ви. Шок абсорбиращ материал за по-добра защита. Напълно съвместим със Sony Bluetooth Keyboard BKB50..

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)