Bluetooth слушалки

Bluetooth слушалки

В онлайн магазина на Mobile Point ще намерите богата гама от стерео и Bluetooth слушалки, произведени от световноизвестни брандове. Предлаганите от нас блутут модели са изработени от висококачествени материали и са с внедрени технологии от ново поколение. Те са с гарантиран произход и качество. Разгледайте нашите най-актуални предложения – Apple AirPods, Huawei AM07, Xiaomi, Plantronics Explorer, Jabra, Samsung, Sony и много други. Изберете подходящите за своето мобилно устройство и се възползвайте от нашите промоции. За всички, които прекарват голяма част от делника си в колата имаме специални спийкъри, които ще осигурят комфорта и сигурността по време на път.

Показва 1 до 35 от 35 (1 страници)

Remax

23.00 лв.

Remax RB-T7 е универсална блутут слушалка с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Качество на звука на минимална стойност. Идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Безопасността по време на шофиране и разговори е от най-голямо значение. Лесна за използване, удобна за носене. С Remax RB-T7 говорите свободно, знаейки че имате времето, което ви трябва и технология, която искате. Удължен живот на батерията, гласови команди и и..

Beats Electronics

549.00 лв.

Beats Solo3 Wireless On-Ear мат черно-червени са стерео блутут слушалки, перфектни за вашето ежедневие. Безжичните слушалки Beats Solo3 осигуряват превъзходно слушане с първокласно възпроизвеждане с фино настроена акустика, което максимизира яснотата, широчината и баланса. Комфортните ушни възглавнички ограничават външния шум за цялостно потапяне в звука, така че можете да усетите музика начина, по който трябва. Вграденото управление върху слушалките, в съчетание с двойния Beam-Fo..

Beats Electronics

549.00 лв.

Beats Solo3 Wireless On-Ear мат черни са стерео блутут слушалки, перфектни за вашето ежедневие. Безжичните слушалки Beats Solo3 осигуряват превъзходно слушане с първокласно възпроизвеждане с фино настроена акустика, което максимизира яснотата, широчината и баланса. Комфортните ушни възглавнички ограничават външния шум за цялостно потапяне в звука, така че можете да усетите музика начина, по който трябва. Вграденото управление върху слушалките, в съчетание с двойния Beam-Forming ми..

Beats Electronics

699.00 лв.

Beats Studio3 Wireless Over-Ear сини са стерео блутут слушалки от най-висок клас. Безжичните слушалки Beats Studio3 осигуряват превъзходно слушане с Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) за активно блокиране на външния шум и аудио калибриране в реално време за запазване на яснотата, обхвата и емоциите. Включването на ефективния W1 чип осигурява безпроблемна настройка и превключване на вашите Apple устройства. Beats Studio3 разполагат с до 22 часа живот на батерията за целодневн..

Beats Electronics

699.00 лв.

Beats Studio3 Wireless Over-Ear сиви са стерео блутут слушалки от най-висок клас. Безжичните слушалки Beats Studio3 осигуряват превъзходно слушане с Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) за активно блокиране на външния шум и аудио калибриране в реално време за запазване на яснотата, обхвата и емоциите. Включването на ефективния W1 чип осигурява безпроблемна настройка и превключване на вашите Apple устройства. Beats Studio3 разполагат с до 22 часа живот на батерията за целодневн..

Beats Electronics

699.00 лв.

Beats Studio3 Wireless Over-Ear бели са стерео блутут слушалки от най-висок клас. Безжичните слушалки Beats Studio3 осигуряват превъзходно слушане с Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) за активно блокиране на външния шум и аудио калибриране в реално време за запазване на яснотата, обхвата и емоциите. Включването на ефективния W1 чип осигурява безпроблемна настройка и превключване на вашите Apple устройства. Beats Studio3 разполагат с до 22 часа живот на батерията за целодневн..

Beats Electronics

699.00 лв.

Beats Studio3 Wireless Over-Ear мат черни са стерео блутут слушалки от най-висок клас. Безжичните слушалки Beats Studio3 осигуряват превъзходно слушане с Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) за активно блокиране на външния шум и аудио калибриране в реално време за запазване на яснотата, обхвата и емоциите. Включването на ефективния W1 чип осигурява безпроблемна настройка и превключване на вашите Apple устройства. Beats Studio3 разполагат с до 22 часа живот на батерията за цело..

Beats Electronics

269.00 лв.

BeatsX черен е стерео блутут слушалка от най-ново поколение. С уникалния си Flex-Form кабел можете да носите BeatsX удобно през целия ден и понякога просто да го поставите в джоба си. Те са леки, елегантни, компактни и готови за употреба. Включете ги, задръжте ги близо до iPhone и ще се свържат. Перфектни безжични слушалки за ползване със Apple Watch, iPad и Mac, смартфони и таблети. Изключително подходящи за слушане на музика, чат с приятели, или гледане на филми. Доставят невероятно аудио..

Plantronics

129.00 лв.

Plantronics BackBeat 100 черен е стерео блутут слушалка от най-ново поколение. Перфектни безжични слушалки за ползване със смартфони и таблети. Компактен дизайн, удобни за носене навсякъде, изключително подходящи за слушане на музика, чат с приятели, или гледане на филми. Доставят невероятно аудио изживяване. Звукоизолиращи силиконови накрайници за постигане на богат стерео звук. Фина вибрация предупреждава за входящо повикване. DSP технология за намаляване на шума и ехото за крис..

Bluetooth слушалки Huawei AM61 Lite Midnig...
-20%

Huawei

79.00 лв.

99.00 лв.

Huawei AM61 черни са блутут спортни слушалки, проектиран за най-добрите безжични обаждания и музикално изживяване. Изключително качество на звука. Huawei AM61 Bluetooth Sport Headset предлага пълноценен музикален стандарт. Независимо дали предпочитате богат бас или свежи високи тонове, нуждите ви от качеството на звука няма да бъдат компрометирани. Направете кристално чисти повиквания с усъвършенствана технология на микрофона, която е доказала, че осигурява изключителна ..

Bluetooth слушалки Xiaomi Mi Sport Black
-14%

Xiaomi

59.00 лв.

69.00 лв.

Xiaomi Mi Sport ZBW4378GL черни са блутут спортни слушалки за фитнес и джогинг. В дясната слушалка се намират бутоните за увеличаване / намаляване на звука. Можете да отговаряте на повиквания, докато слушате музика, като натиснете веднъж бутона за захранване и за да наберете отново предишния номер, с който сте разговаряли, като натиснете двукратно бутона за захранване. С до 7 часа живот на батерията от едно зареждане имате свободата да слушате музика през целия ден. Xiaomi Mi Spor..

Jabra

179.00 лв.

Jabra Elite 45e черни са блутут спортни слушалки, проектиран за най-добрите безжични обаждания и музикално изживяване. Оптимизирайте времето си с натискането на бутон. Jabra Elite 45e разполага с гласов бутон, който моментално ви свързва с Alexa, Siri или Google Assistant, което ви позволява бързо да правите нещата с гласови команди - независимо дали става въпрос за назначаване на събития, намиране на събития наблизо или за прочитане на вашите съобщения. Слушалките Jabra Elite 45e имат..

Jabra

149.00 лв.

Jabra Elite 25e черни са блутут спортни слушалки с най-добрата в класа батерия за безжични разговори и музика. Jabra Elite 25e разполага с бутон за гласов контрол , който моментално ви свързва със Siri или Google Now, което ви позволява бързо да получите необходимата ви информация. Изключително качество на звука. Jabra Elite 25e предлага пълноценен музикален стандарт. Независимо дали предпочитате богат бас или свежи високи тонове, нуждите ви от качеството на звука няма да бъд..

Jabra

199.00 лв.

Jabra Talk 55 черен е премиум блутут слушалка от висок клас. Стил и удобство и само 5.4 грама тегло. Ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на кристално чисти разговори с HD Voice, 2-микрофонна технология и мощно премахване на околния шум. Технологията HD Voice автоматично настройва силата на звука на вашата среда, като се уверява, че независимо къде се намирате, можете да чуете въпреки шума около вас. Jabra Talk 55 позволява на вашето мобилно устройство безжичн..

Jabra

179.00 лв.

Jabra Talk 45 е супер стилна блутут слушалка от висок клас. Стил и удобство и само 7.2 грама тегло. Ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на кристално чисти разговори с HD Voice, 2-микрофонна технология и мощно премахване на шума. HD Voice автоматично настройва силата на звука на вашата среда, като се уверява, че независимо къде се намирате, можете да чуете въпреки шума около вас. Jabra Talk 45 позволява на вашето мобилно устройство безжично да предава посоки з..

Jabra

115.00 лв.

Jabra Talk 35 черен е супер стилна блутут слушалка,проектирана за комфортно носене и лесни обаждания. Ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на кристално чисти разговори с HD Voice, 2-микрофонна технология и мощно премахване на шума. HD Voice ви позволява широколентово говорене, което ви дава по-богато аудио изживяване. Изберете предпочитания от вас стил на носене и с Ultimate Comfort EarGels, които се предлагат в различни размери и прилепват към ухото ви, имате..

Jabra

99.00 лв.

Jabra Talk 30 черен е супер стилна блутут слушалка,проектирана за комфортно носене и лесни обаждания. Ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на HD разговори и кристално чист звук. Jabra Talk 30 позволява на вашето мобилно устройство безжично да предава посоки за GPS, музика и подкасти. С енергоспестяваща технология, която ви позволява да провеждате разговори до 8 часа с едно зареждане. Гласови указания, които ви уведомяват, когато трябва да презаредите устройств..

Jabra

55.00 лв.

Jabra Talk 25 черен е супер стилна блутут слушалка с оригинален нов дизайн, която ще ви предложи безупречно качество на вашите разговори. Наслаждавайте се на HD разговори и кристално чист звук. Jabra Talk 25 позволявай на вашето мобилно устройство безжично да предава посоки за GPS, музика и подкасти. С енергоспестяваща технология, която ви позволява да провеждате разговори до 8 часа с едно зареждане. Гласови указания, които ви уведомяват, когато трябва да презаредите устройството, и ви дават акт..

Jabra

39.90 лв.

Jabra Talk 15 черен е универсална блутут слушалка, лека само 8.9 гр. и много удобна. Наслаждавайте се на обажданията с висококачествен микрофон и високоговорител, които са оптимизирани, за да ви направят разговорите чисти. Jabra Talk 15 извлича максимума от вашите медии, позволявайки на вашето мобилно устройство безжично да предава посоки за GPS, музика и подкасти. Jabra Talk 15 разполага с интуитивен дизайн, който улеснява сдвояването с телефона ви, както и лесното осъществяване и приемане на п..

Jabra

29.00 лв.

Jabra Talk 5 черен е универсална блутут слушалка, лека само 9.7 гр. и много удобна. Наслаждавайте се на обажданията с висококачествен микрофон и високоговорител, които са оптимизирани, за да ви направят разговорите чисти. Jabra Talk 5 разполага с интуитивен дизайн, който улеснява сдвояването с телефона ви, както и лесното осъществяване и приемане на повиквания. Носете със или без кука зад ухото. MultiUse технологията позволява сдвояване на две устройства едновременно.• Производител: Jabra• Модел..

Bluetooth Xiaomi Mi Basic
-14%

Xiaomi

25.00 лв.

29.00 лв.

• Производител: Xiaomi• Модел: Mi Basic• Multipoint технология• Изчистен и елегантен дизайн• Bluetooth версия: 4.1• Обхват: 10 m• Тегло: 6.5 гр.Xiaomi Mi Basic ZBW4412GL черен е универсална блутут слушалка, лека само 6.5 гр. и много удобна. Разполага с два дискретни бутона за регулиране на силата на звука и контрол на музиката. По този начин имате бърз достъп до тези функции, без да отключвате телефона си. Идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Безопасността по вре..

Motorola

24.00 лв.

• Производител: Motorola• Модел: HK115• EAN: 5012786801004• Multipoint технология• Изчистен и елегантен дизайн• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспестяваща функция• Bluetooth версия: 3.0• Тегло: 9.07 гр. Motorola HK115 е лесен за използване и конфигуриране блутут, с елегантен дизайн и кристално чист звук. С вградената технология Multipoint можете да свържете слушалката към две различни устройства едновременно. Технологията за сдвояване е а..

Remax

25.00 лв.

• Производител: Remax• Модел: RB-T8• EAN: 6954851254010• Multipoint технология• Изчистен и елегантен дизайн• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспестяваща функция• Bluetooth версия: 4.1• Тегло: 9 гр. Remax RB-T8 е универсална блутут слушалка с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Качество на звука на минимална стойност. Идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Безопасността по време на шофиране и разговори е о..

Bluetooth Plantronics Explorer 55
-8%

Plantronics

45.00 лв.

49.00 лв.

Plantronics Explorer 55 е универсална блутут слушалка с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Безопасността по време на шофиране и разговори е от най-голямо значение при Plantronics. Тази интуитивно проектирана блутут слушалка е направена, за да се свърже лесно с мобилния телефон и да работи практично. Със своя нов, подобрен външен вид Plantronics Explorer 55 Ви дава по-голямо удобство. ..

Apple

349.00 лв.

• Производител: Apple• Модел: AirPods with Charging Case• Фабр. номер: MMEF2ZM/A• AirPods променят начина, по който използвате слушалките си• Когато и да извадите AirPods те веднага се свързват към вашите iPhone, Apple Watch, iPad или Mac• Звукът тръгва автоматично като ги поставите• Докоснете слушалките два пъти с пръст и автоматично ще включите Siri AirPodsБезжични. Практични. Магични.Просто ги извади и са готови за ползване на всичките ти устройства. Постави ги в ушите си и ще се свържат вед..

Bluetooth спийкър Jabra Tour
-22%

Jabra

139.00 лв.

179.00 лв.

Jabra Tour е блутут система за кола с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Кристално чисти разговори. Гласови указания и контрол. Отлично решение за "свободни ръце" в колата, което ви позволява да провеждате телефонни разговори, без да се застрашава безопасността. Изключително лесно за употреба, не изисква настройки и след като го сдвоите с мобилния си телефон за пръв път, ще се свързва автоматично всеки път, когато влезнете в колата. Насладете се на крис..

Bluetooth Huawei AM07
-12%

Huawei

69.90 лв.

79.00 лв.

Huawei AM07 е лесен за използване и конфигуриране блутут, с елегантен дизайн и кристално чист звук. С вградената технология Multipoint можете да свържете слушалката към две различни устройства едновременно. Технологията за сдвояване е автоматична и се свързва с най-близкото Bluetooth устройство с активирана функция.• Производител: Huawei• Модел: AM07• EAN: 6901443106707• Изчистен и елегантен метален корпус• Възможност за гласов контрол• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспест..

Plantronics

79.00 лв.

• Производител: Plantronics• Модел: Explorer 110• EAN: 5033588048398• Multipoint технология• Изчистен и елегантен дизайн• Възможност за гласов контрол• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспестяваща функция• Bluetooth версия: 4.0• Bluetooth профили: A2DP, AVRCP, HFP, HSP• Тегло: 7.8 гр. Plantronics Explorer 110 е универсална блутут слушалка от висок клас, за да говорите свободно, знаейки че имате времето, което ви трябва и технология, която искате. Удължен живот на батери..

Plantronics

69.00 лв.

• Производител: Plantronics• Модел: Explorer 80• EAN: 5033588048312• Multipoint технология• Изчистен и елегантен дизайн• Възможност за гласов контрол• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспестяваща функция• Bluetooth версия: 3.0• Bluetooth профили: A2DP, AVRCP, HFP, HSP• Тегло: 8.2 гр. Plantronics Explorer 80 е универсална блутут слушалка, за да говорите свободно, знаейки че имате времето, което ви трябва и технология, която искате. Удължен живот на батерията, гласови команди ..

Jabra

179.00 лв.

Jabra Freeway е блутут система за кола с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Отлично решение за "свободни ръце" в колата, което ви позволява да провеждате телефонни разговори, без да се застрашава безопасността. Изключително лесно за употреба, не изисква настройки и след като го сдвоите с мобилния си телефон за пръв път, ще се свързва автоматично всеки път, когато влезнете в колата. Насладете се на кристално чисти разговори. Притежава стер..

Plantronics

29.00 лв.

• Производител: Plantronics• Модел: ML15• EAN: 5033588046417• Изчистен и елегантен дизайн• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспестяваща функция• Bluetooth версия: 3.0• Тегло: 9 гр.Plantronics ML15 е универсална блутут слушалка, идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Безопасността по време на шофиране и разговори е от най-голямо значение при Plantronics. Тази интуитивно проектирана блутут слушалка е направена, за да се свърже лесно с мобилния телефон и да ..

Plantronics

95.00 лв.

• Производител: Plantronics• Модел: Explorer 500• EAN: 5033588045946• Multipoint технология• Гласов контрол за Siri, Google Now и Cortana• Изчистен и елегантен дизайн• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспестяваща функция• Bluetooth версия: 3.0• Тегло: 7.5 гр. Plantronics Explorer 500 е универсална блутут слушалка с Multipoint технология и предлага траен комфорт и лесен контрол. Блутут слушалката е толкова лека и удобна, можете да забравите, че я носите. Гласови сиг..

Samsung

29.00 лв.

• Производител: Samsung• Модел: EO-MG920B• EAN: 8806086806787• Multipoint технология• Изчистен и елегантен дизайн• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспестяваща функция• Bluetooth версия: 3.0• Тегло: 9.2 гр. Samsung EO-MG920B е изключително елегантна блутут слушалка с Multipoint технология. Предната част е покрита с лъскавата текстура и придава изтънчен и луксозен стил. Адаптира се към формата на вашето ухо, осигурявайки по този начин пълен комфорт. Използва технология з..

Bluetooth Plantronics M70
-9%

Plantronics

49.00 лв.

54.00 лв.

• Производител: Plantronics• Модел: M70• EAN: 5033588042723• Multipoint технология• Изчистен и елегантен дизайн• Налична функция за изолиране на шума• Енергоспестяваща функция• Bluetooth версия: 3.0• Тегло: 8 гр.Plantronics M70 е универсална блутут слушалка с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Безопасността по време на шофиране и разговори е от най-голямо значение при Plantronics. Таз..

Jabra

89.00 лв.

Jabra Drive черен е блутут система за кола с Multipoint технология, която позволява сдвояване с два телефона едновременно. Идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Отлично решение за "свободни ръце" в колата, което ви позволява да провеждате телефонни разговори, без да се застрашава безопасността. Изключително лесно за употреба, не изисква настройки и след като го сдвоите с мобилния си телефон за пръв път, ще се свързва автоматично всеки път, когато вл..

Показва 1 до 35 от 35 (1 страници)