DSLR фотоапарати

DSLR фотоапарати

Компактните дигитални фотоапарати са малки, удобни за носене, лесни за употреба, практични и винаги забавни. Но, голяма част от професионалистите предпочитат да използват DSLR фотоапаратите. Задавали ли сте си въпроса: Защо? Предимствата им пред останалите фотоапарати са значителни. Сред най-съществените са: качество, скорост, контрол, гъвкавост, прецизност. Ако не сте доволни от кадрите, които вашия смартфон или фотоапарат прави, е време да предприемете следваща стъпка във фотографията. Mobile Point ще ви помогне да изберете страхотен DSLR фотоапарат, без да харчите цяло състояние. Разгледайте нашите уникални предложения. Предлаганите от нас модели са произведени от световноизвестни брандове. Те са с гарантиран произход и качество. 

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Nikon

1279.00 лв.

Разпалете творческия си дух с D5600 с постоянна връзка. Неочакваният миг красота. Режисираният филм през интервал, който излиза перфектно. Независимо дали улавяте играта на сенките, когато слънцето е високо, или заснемате филми от интересни ъгли, много малко неща представляват по-голяма тръпка от създаването на нещо, което другите оценяват високо. Снабден с мощната технология за изображения на Nikon, D5600 е там, където се случва магията. Това е фотоапарат, който придава мощ на вашите идеи. Диап..

Nikon

789.00 лв.

Сега е моментът. Снимайте смело и споделяйте незабавно с D3400. D3400 прави снимането и споделянето на изображения с D-SLR качество изключително лесно. SnapBridge на Nikon поддържа връзката между фотоапарата и смарт устройството ви чрез Bluetooth®, така че да можете да синхронизирате снимките в реално време, докато ги правите. Вземете телефона си и снимките ще бъдат там, готови за споделяне – без нерви и чакане. Но това няма да са обикновени снимки. Големият 24,2-мегапикселов сензор с формат DX ..

Nikon

1049.00 лв.

Дайте свобода на креативността си с интуитивния D5300. С вградени Wi-Fi и GPS функции, този впечатляващ 24,2-мегапикселов фотоапарат с формат DX ви дава възможност да заснемате и споделяте магията на вашия свят с невероятни детайли. Чрез Wi-Fi функцията фотоапаратът се свързва директно към смарт устройство, така че можете да споделяте снимките веднага след като ги направите. GPS функцията прибавя към снимките информация за местоположението, което ви позволява лесно да добавяте снимките си към ..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)