Докинг станции

Докинг станцията е удобен и изключително практичен аксесоар, който е подходящ за смартфони, таблети, преносими компютри и др. вид електроника. Тя е създадена с идеята да улеснява използването на даден продукт, като същевременно разширява и функционалността му. В онлайн магазина на Mobile Point ще намерите огромна гама от докинг станции за всякакви марки смартфони – докинг станция за Apple, Sony, Samsung, LG и др. Всички станции са официални продукти на производителите, направени са от висококачествени материали и отговарят на най-високите стандарти за безопасност. Изберете подходящата докинг станция за  вашето мобилно устройство още днес.

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Samsung

169.00 лв.

*Това е официален продукт на Samsung! Док станцията Samsung DeX Station EE-MG950 ви позволява да свържете вашия Galaxy S8 / S8+ с голям екран и по този начин да я използвате като заместител на настолен компютър. ..

Докинг станция Sony DK52 Charging Dock micro USB
-%

Sony

29.00 лв.

69.00 лв.

*Това е официален продукт на SONY! Sony DK52 е Micro USB докинг станция за зареждане, създадена за лесно използване и възможност да зареждате телефона си, без да свързвате кабели. Телефонът се поставя лесно в докинг станцията, прилепва идеално и предоставя удобен ъгъл за преглеждане на съдържание. Може да преглеждате менюта и съдържание, без да отстранявате телефона. Чудесен аксесоар за вашия Sony Xperia Z3+. Поставка за зареждане DK52 е преминала тестове за безопасност, за да се гарантира, че ..

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)