Етикети: цена, аксесоари, Sony, Photo, Shot, фотоапарати, digital, camera

Фотоапарат Sony Cyber Shot DSC-HX60 20.4MP

 • 479.00 лв.
  • Производители Sony
  • Модел: DSC-HX60
  • Наличност: В наличност

  Опции

  Голямо мащабиране, пълен контрол
  Мащабирайте и снимайте с пълна прецизност с този компактен цифров фотоапарат. Насладете се на цяла гама от подобряващи картината технологии, включително 30-кратно оптично мащабиране, 20,4 MP сензор Exmor R CMOS и стабилизация на изображенията – за плавни, прецизни детайли, независимо дали сцената е наблизо или надалеч.

  30x оптично мащабиране
  Обективът Sony G с 30-кратно оптично мащабиране е идеален за доближаване и улавяне на кадри с диви животни, залези и още с изключителна яснота.

  Optical SteadyShot
  Обективът се движи жироскопично и компенсира движенията, предизвикани от снимането от ръка, като ви дава удивително резки картини в целия фокусен диапазон.

  Проследете действието
  Никога не губете идеалния кадър от очи. Фиксиращият се автофокус автоматично регулира размера на кадъра въз основа на характеристиките на обекта ви за ясни и определени резултати.

  Ръчни органи за управление
  С диска за режими можете да изберете приоритет на блендата или затвора и да променяте настройки според начина, по който снимате. Управлявайте количеството светлина в кадъра с диск за компенсиране на експонацията.

  Приставка за няколко интерфейса
  Закрепете гама от аксесоари към фотоапарата си, като външни светкавици, студийни микрофони, електронни визьори и още. Съединителят захранва тези приставки, за да подобри снимането ви.

  Ергономичен захват
  HX60 е приятен за хващане – изцяло благодарение на компактната конструкция и удобния захват за лесно боравене независимо от ситуацията.

  Сгъваема светкавица
  Ако снимате в тъмното, сгъваемата светкавица върху фотоапарата гарантира ярки, ясни резултати.

  Възпроизвеждане на ярки изображения в движение
  Разглеждайте снимки на момента и вижте кадрите, докато записвате, с вграден 7,6 см (3”) LCD дисплей. Изображенията изглеждат ярки и ясни на екрана, точно както ги виждате.

  Дайте свобода на режисьора в себе си
  Покажете холивудско отношение към домашните си филми. Просто натиснете специалния бутон за филми, за да започнете да снимате отчетливи, ясни Full HD филми. Интелигентният активен режим поддържа видеоклиповете ви стабилни и без заклащане, дори когато вървите или мащабирате.

  В комплекта: 
  Адаптер за променлив ток (AC-UB10C/UB10D)
  Акумулаторен пакет батерии (NP-BX1)
  Кабел за променливотоково захранване
  Каишка за китката
  Капачка на приставка
  Микро USB кабел
  Ръководство за работа

  Мобилни Телефони
  Тегло (gr) 272 g

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се поддържа!
      Лош           Добър
  Тест за сигурност